İş İnsanı Sercan Bayer AK Parti’den Aday Adayı Oldu

Van Haber 22.11.2023 - 20:28, Güncelleme: 22.11.2023 - 20:28
 

İş İnsanı Sercan Bayer AK Parti’den Aday Adayı Oldu

Genç İş İnsanı Sercan Bayer, AK Parti’den İpekyolu Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

  Kalabalık, eş, dost ve akrabalarıyla birlikte AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığına gelen İş İnsanı Sercan Bayer, aday adaylık başvuru dosyasını İlçe Başkanı Yavuz Kuşan’a teslim etti. Aday adaylık programında konuşan İş İnsanı Bayer, “ Başta aile büyüklerim olmak üzere, aşiretimizin kanaat önderleri, muhtarlarımız ve yakın eş dost akrabalarımızın desteğini alarak, bugün itibari ile İpekyolu Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu sizlerin huzurunda kamuoyuna deklare ediyorum.  Ailemizin ak saçlıları önümüzdeki yerel seçimde genç birsini aday olarak görmek istediler. Hem ezber bozmak adına, hem de diğer gençlerimize örnek olabilmek adına yerinde bir tercih olmuştur.  Bilginin, siyasetin ve tecrübenin yaşı yoktur. Vanımızın en büyük ilçesi olan İpekyolu’nda potansiyel bir hizmeti vereceğimden eminim.  Aday adayı olarak attığım ilk adım inşallah gelecekte neler yapabileceğimizin emaresidir. Gelenekçi değil, yenilikçi  olacağız. Belediyenin asli görevlerini hizmet olarak yansıtmayacağız. Bilim ve teknoloji çağına yakışır, Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun büyük projelerimizle geliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle rabbim bizleri sizlere mahcup etmesin. Allah hayırlı etsin” ifadelerini kullandı.
Genç İş İnsanı Sercan Bayer, AK Parti’den İpekyolu Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

 

Kalabalık, eş, dost ve akrabalarıyla birlikte AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığına gelen İş İnsanı Sercan Bayer, aday adaylık başvuru dosyasını İlçe Başkanı Yavuz Kuşan’a teslim etti.

Aday adaylık programında konuşan İş İnsanı Bayer, “ Başta aile büyüklerim olmak üzere, aşiretimizin kanaat önderleri, muhtarlarımız ve yakın eş dost akrabalarımızın desteğini alarak, bugün itibari ile İpekyolu Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu sizlerin huzurunda kamuoyuna deklare ediyorum.  Ailemizin ak saçlıları önümüzdeki yerel seçimde genç birsini aday olarak görmek istediler. Hem ezber bozmak adına, hem de diğer gençlerimize örnek olabilmek adına yerinde bir tercih olmuştur.  Bilginin, siyasetin ve tecrübenin yaşı yoktur. Vanımızın en büyük ilçesi olan İpekyolu’nda potansiyel bir hizmeti vereceğimden eminim.  Aday adayı olarak attığım ilk adım inşallah gelecekte neler yapabileceğimizin emaresidir. Gelenekçi değil, yenilikçi  olacağız. Belediyenin asli görevlerini hizmet olarak yansıtmayacağız. Bilim ve teknoloji çağına yakışır, Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun büyük projelerimizle geliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle rabbim bizleri sizlere mahcup etmesin. Allah hayırlı etsin” ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber