İPEKYOLU’NDA FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞUYOR.

Gündem 04.07.2022 - 14:54, Güncelleme: 04.07.2022 - 14:54
 

İPEKYOLU’NDA FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞUYOR.

İpekyolu Belediyesi ilçeye yeşil alan kazandırma çalışmalarına hız verdi.

İpekyolu Belediyesi ilçeye yeşil alan kazandırma çalışmalarına hız verdi. “Daha yaşanılabilir bir çevre” sloganıyla yola çıkan doğaya ve yeşile önem veren uygulamalarına ara vermeden devam eden  İpekyolu belediyesi  Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ağaçlandırma çalışmalarına hız verdi. Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Veteriner Caddesi, Bostaniçi  Kurtuluş Caddesi, Umman 1. Sokak, Ercişli Emrah Sokak, Numune Sokak, İnkılap 1. Sokak ve Buzhane Mahallesi’nde kaldırımlara, orta refüj alanlarına fidan dikimleri sürüyor. Bölge şartlarına uygun  çınar yapraklı dut, dış budak, ıhlamur, ters dut, pembe çiçekli akasya gibi çeşitli fidan türlerini toprakla buluşturan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri toplamda  14 bin adet fidan ve çalıyı  toprakla buluşturacak. Ağaçlandırma yeşil alan çalışmaları hakkında bir açıklama yapan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın; Her geçen gün ilçemizi güzelleştirmeye ve yeşil alanlarımızı arttırmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda cadde, sokak, bulvar ve refüjlerde ki ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeşil bir doğa yarınlara bırakacağımız en güzel mirastır. Çevreye karşı duyarlı belediye olarak çalışmalarımızı titizlikle sürdürmekteyiz. Yaptığımız bu çalışmalarla İpekyolu’muzu hep birlikte yeşillendirecek, yarınlara nefes olmaya devam edeceğiz ” dedi.
İpekyolu Belediyesi ilçeye yeşil alan kazandırma çalışmalarına hız verdi.


İpekyolu Belediyesi ilçeye yeşil alan kazandırma çalışmalarına hız verdi.
“Daha yaşanılabilir bir çevre” sloganıyla yola çıkan doğaya ve yeşile önem veren uygulamalarına ara vermeden devam eden  İpekyolu belediyesi  Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ağaçlandırma çalışmalarına hız verdi.
Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Veteriner Caddesi, Bostaniçi  Kurtuluş Caddesi, Umman 1. Sokak, Ercişli Emrah Sokak, Numune Sokak, İnkılap 1. Sokak ve Buzhane Mahallesi’nde kaldırımlara, orta refüj alanlarına fidan dikimleri sürüyor. Bölge şartlarına uygun  çınar yapraklı dut, dış budak, ıhlamur, ters dut, pembe çiçekli akasya gibi çeşitli fidan türlerini toprakla buluşturan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri toplamda  14 bin adet fidan ve çalıyı  toprakla buluşturacak.
Ağaçlandırma yeşil alan çalışmaları hakkında bir açıklama yapan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın; Her geçen gün ilçemizi güzelleştirmeye ve yeşil alanlarımızı arttırmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda cadde, sokak, bulvar ve refüjlerde ki ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeşil bir doğa yarınlara bırakacağımız en güzel mirastır. Çevreye karşı duyarlı belediye olarak çalışmalarımızı titizlikle sürdürmekteyiz. Yaptığımız bu çalışmalarla İpekyolu’muzu hep birlikte yeşillendirecek, yarınlara nefes olmaya devam edeceğiz ” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber