İpekyolu'na 20 futbol sahası yapılıyor

Spor 02.07.2021 - 14:08, Güncelleme: 02.07.2021 - 14:08
 

İpekyolu'na 20 futbol sahası yapılıyor

İpekyolu Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği desteğini sürdürüyor. Spora destek çalışmaları kapsamında; kırsal mahallelerde futbol sahaları kurulumunun startını veren İpekyolu Belediyesi, çalışmaları kısa sürede başlatarak, sezona yetiştirme hedefi taşıyor.

İpekyolu Belediyesi’nin prestij projeleri içerisinde yer alan futbol sahalarının yapılması talimatını veren İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, çalışmaların kısa süre içerisinde bitirilerek sahaların gençlerin hizmetine sunulmasını hedeflediklerini belirtti. Başkan V. Aslan, “Kırsal mahallelerde yapacağımız futbol sahaları ile gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak, yakın çevreleri ile kısa zamanda çok verimli vakit geçirecekler. Futbol sahalarımızı kurduktan sonra gençleri kaderleriyle baş başa bırakmayacağız, onlara malzemelerini verecek, takımlarını kurmalarına yardımcı olacağız.  Buradaki tek amacımız, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize sahip çıkarak, gelecekte topluma yararlı bireyler olmalarını sağlamaktır.” dedi.  Sahalar standartlara uygun olacak Futbol sahalarının standartlara uygun, bir sahada bulunması gereken tüm özellikleri yapısında barındıracağını belirten yetkililer, sahaların etraflarının tel örgü ile çevrileceğini, duş, wc, saha çim ekimi vs. pek çok özelliği yapısında barındıracağı öğrenildi. Sahaların yapılacağı kırsal mahalleler ise şu şekilde olacak; Karagündüz(2), Aktaş(1), Ilıkaynak(1), Erçek(2), Gövelek(1), Baklatepe(1), Kıralı(1), Irgatlı(1), Karakoç(1), Arıtoprak(2), Kaymaklı(2), Dereüstü(1), Değirmenarkı(1), Ortanca(1), Aşağıgölalan(1), Kavuncu(1).
İpekyolu Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği desteğini sürdürüyor. Spora destek çalışmaları kapsamında; kırsal mahallelerde futbol sahaları kurulumunun startını veren İpekyolu Belediyesi, çalışmaları kısa sürede başlatarak, sezona yetiştirme hedefi taşıyor.

İpekyolu Belediyesi’nin prestij projeleri içerisinde yer alan futbol sahalarının yapılması talimatını veren İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, çalışmaların kısa süre içerisinde bitirilerek sahaların gençlerin hizmetine sunulmasını hedeflediklerini belirtti. Başkan V. Aslan, “Kırsal mahallelerde yapacağımız futbol sahaları ile gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak, yakın çevreleri ile kısa zamanda çok verimli vakit geçirecekler. Futbol sahalarımızı kurduktan sonra gençleri kaderleriyle baş başa bırakmayacağız, onlara malzemelerini verecek, takımlarını kurmalarına yardımcı olacağız.  Buradaki tek amacımız, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize sahip çıkarak, gelecekte topluma yararlı bireyler olmalarını sağlamaktır.” dedi. 

Sahalar standartlara uygun olacak

Futbol sahalarının standartlara uygun, bir sahada bulunması gereken tüm özellikleri yapısında barındıracağını belirten yetkililer, sahaların etraflarının tel örgü ile çevrileceğini, duş, wc, saha çim ekimi vs. pek çok özelliği yapısında barındıracağı öğrenildi. Sahaların yapılacağı kırsal mahalleler ise şu şekilde olacak; Karagündüz(2), Aktaş(1), Ilıkaynak(1), Erçek(2), Gövelek(1), Baklatepe(1), Kıralı(1), Irgatlı(1), Karakoç(1), Arıtoprak(2), Kaymaklı(2), Dereüstü(1), Değirmenarkı(1), Ortanca(1), Aşağıgölalan(1), Kavuncu(1).

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber