İPEKYOLU BELEDİYESİ’NDEN VAN’IN KURTULUŞ GÜNÜNDE VANLI KADINLARA HEDİYE

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2021 - 19:17, Güncelleme: 13.04.2021 - 16:08
 

İPEKYOLU BELEDİYESİ’NDEN VAN’IN KURTULUŞ GÜNÜNDE VANLI KADINLARA HEDİYE

İpekyolu Belediyesi tarafından, Bahçıvan Mahallesi Abdurrahmangazi 4. Sokak’ta ‘Kadın Spor Merkezi’ açıldı.

Kadınlara ücretsiz hizmet verecek olan spor merkezinin açılışına, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, Ak Parti İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Suzan Türkoğlu, Bahçıvan Mahallesi Muhtarı Nurten Sağlam, Belediye Birim Müdürleri, spor salonunda görev yapan antrenörler ve kadınlar katıldı. Zumba, pilates, kardiyo, aerobik step, boks, kick boks, yetişkin cimnastik, latin dansları (salsa, bachata, tango) gibi 9 branşta hizmet veren Kadın Spor Merkezi’nden toplamda 550 kadın vatandaşımız ücretsiz faydalanıyor. 10 profesyonel spor eğitmeninin kurs verdiği merkezde ayrıca sınırsız ve ücretsiz olarak su, çay, kahve ve bitki çayı ikramı da veriliyor. BAŞKAN V. ASLAN: “BAŞKA MAHALLELERDE DE AÇILACAK” Kadın Spor Merkezi’nin açılışında konuşan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, İpekyolu Belediyesi bünyesinde hizmet verecek olan kadın spor merkezinin ilk olma özelliğine sahip olduğunu belirterek, ilerleyen dönemlerde aynı çalışmanın nüfus yoğunluğunun fazla olduğu farklı mahallelerde de uygulanacağını belirtti. Başkan V. Aslan ayrıca şunları kaydetti: “Spor hizmeti verilecek olan merkezimize 7’den 70’e kadınlarımızdan bu kadar talep gelmesi beni son derece memnun etti. Zumba, pilates, kardiyo, aerobik ve birçok alanda spor merkezimiz hizmet veriyor. Bundan sonra bu tür spor merkezlerinin sayısını daha da artıracağız. Şehrin özellikle kalabalık, sitelerin yoğun olduğu, nüfusun yoğun olduğu İkinisan Caddesi, Alipaşa Mahallesi ve diğer mahallelerimizde de yeni çalışmalara yönelik arkadaşlarımıza gerekli talimatları verdik. Yapacağımız böyle spor merkezlerinin, muadillerinden çok daha ileri düzeyde hizmet vermesini istiyorum ve arkadaşlardan da bunu bekliyorum. Gerek antrenörlerin kalitesinin, gerekse kadın spor merkezinin her türlü ekip ve teçhizatının en ileri düzeyde olmasını bekliyorum. Emeği geçen herkesi Gençlik ve Spor Müdürümüzü, tüm antrenörlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah çok daha güzel spor merkezleri ile İpekyolumuzun hizmetinde olmaya devam edeceğiz.” dedi.
İpekyolu Belediyesi tarafından, Bahçıvan Mahallesi Abdurrahmangazi 4. Sokak’ta ‘Kadın Spor Merkezi’ açıldı.

Kadınlara ücretsiz hizmet verecek olan spor merkezinin açılışına, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, Ak Parti İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Suzan Türkoğlu, Bahçıvan Mahallesi Muhtarı Nurten Sağlam, Belediye Birim Müdürleri, spor salonunda görev yapan antrenörler ve kadınlar katıldı.

Zumba, pilates, kardiyo, aerobik step, boks, kick boks, yetişkin cimnastik, latin dansları (salsa, bachata, tango) gibi 9 branşta hizmet veren Kadın Spor Merkezi’nden toplamda 550 kadın vatandaşımız ücretsiz faydalanıyor. 10 profesyonel spor eğitmeninin kurs verdiği merkezde ayrıca sınırsız ve ücretsiz olarak su, çay, kahve ve bitki çayı ikramı da veriliyor.
BAŞKAN V. ASLAN: “BAŞKA MAHALLELERDE DE AÇILACAK”
Kadın Spor Merkezi’nin açılışında konuşan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, İpekyolu Belediyesi bünyesinde hizmet verecek olan kadın spor merkezinin ilk olma özelliğine sahip olduğunu belirterek, ilerleyen dönemlerde aynı çalışmanın nüfus yoğunluğunun fazla olduğu farklı mahallelerde de uygulanacağını belirtti. Başkan V. Aslan ayrıca şunları kaydetti: “Spor hizmeti verilecek olan merkezimize 7’den 70’e kadınlarımızdan bu kadar talep gelmesi beni son derece memnun etti. Zumba, pilates, kardiyo, aerobik ve birçok alanda spor merkezimiz hizmet veriyor. Bundan sonra bu tür spor merkezlerinin sayısını daha da artıracağız. Şehrin özellikle kalabalık, sitelerin yoğun olduğu, nüfusun yoğun olduğu İkinisan Caddesi, Alipaşa Mahallesi ve diğer mahallelerimizde de yeni çalışmalara yönelik arkadaşlarımıza gerekli talimatları verdik. Yapacağımız böyle spor merkezlerinin, muadillerinden çok daha ileri düzeyde hizmet vermesini istiyorum ve arkadaşlardan da bunu bekliyorum. Gerek antrenörlerin kalitesinin, gerekse kadın spor merkezinin her türlü ekip ve teçhizatının en ileri düzeyde olmasını bekliyorum. Emeği geçen herkesi Gençlik ve Spor Müdürümüzü, tüm antrenörlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah çok daha güzel spor merkezleri ile İpekyolumuzun hizmetinde olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber