İpekyolu Belediyesi'nden engelsiz buluşma etkinliği

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2021 - 15:09, Güncelleme: 19.06.2021 - 15:09
 

İpekyolu Belediyesi'nden engelsiz buluşma etkinliği

İpekyolu Belediyemizin Kadın ve Aile Müdürlüğü’ne bağlı Engelsiz Yaşam Akademisi tarafından Özel Gereksinimli öğrencilerimiz için etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan’da katıldı. Kokteyl ile başlayan etkinlik, yüzlerce balonun gökyüzüne bırakılması ile devam etti.  Öğrencilerimizin resim, müzik, el sanatları gibi birçok alanda yeteneklerini sergiledikleri akademide “ Hayat Bayram Olsa” şarkısını birlikte söyleyerek hem sosyal bir mesaj verdiler hem de eğlendiler. Ayrıca akademinin bahçesine çiçekler eken öğrencilerimiz renkli dakikalar yaşattılar. Başkan V. Aslan öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.
İpekyolu Belediyemizin Kadın ve Aile Müdürlüğü’ne bağlı Engelsiz Yaşam Akademisi tarafından Özel Gereksinimli öğrencilerimiz için etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan’da katıldı. Kokteyl ile başlayan etkinlik, yüzlerce balonun gökyüzüne bırakılması ile devam etti. 

Öğrencilerimizin resim, müzik, el sanatları gibi birçok alanda yeteneklerini sergiledikleri akademide “ Hayat Bayram Olsa” şarkısını birlikte söyleyerek hem sosyal bir mesaj verdiler hem de eğlendiler. Ayrıca akademinin bahçesine çiçekler eken öğrencilerimiz renkli dakikalar yaşattılar. Başkan V. Aslan öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber