İpekyolu Belediyesi İhtiyaç Sahibi Bin Beş Yüz Kişiye İftar Yemeği

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2020 - 17:53, Güncelleme: 24.04.2020 - 17:53
 

İpekyolu Belediyesi İhtiyaç Sahibi Bin Beş Yüz Kişiye İftar Yemeği

İpekyolu Belediyesi Korona Virüsü salgını nedeni ile hem sokağa çıkamayan hem de ortak iftar sofralarında bu yıl buluşamayan vatandaşları düşünerek iftar sofralarını ihtiyaç sahibi vatandaşların ayağına götürüyor. İpekyolu Belediyesi, İpekyolu İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Türkiye Kızılay Van Şubesi’nin iş birliğiyle Ramazan ayı boyunca her gün üç çeşit sıcak yemek ve ekmekten oluşan iftar yemeği ihtiyaç sahibi bin beş yüz vatandaşa ulaştıracak. Ramazan ayının hoşgörü, birlik ve beraberlik ortamı içerisinde yaşanması için her yıl binlerce vatandaşın aynı sofralarda buluştuğunu ifade eden İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan “Maalesef bu yıl Ramazan ayını salgın tedbirleri sebebi ile buruk yaşıyoruz. Eskisi gibi bir ve beraber olacağımız nice iftar sofralarında görüşmeyi temenni ediyor, kardeşlik ve dayanışma ayı olan Ramazan'ın birlik olmaya ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.” ifadelerine yer verdi.


İpekyolu Belediyesi Korona Virüsü salgını nedeni ile hem sokağa çıkamayan hem de ortak iftar sofralarında bu yıl buluşamayan vatandaşları düşünerek iftar sofralarını ihtiyaç sahibi vatandaşların ayağına götürüyor.


İpekyolu Belediyesi, İpekyolu İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Türkiye Kızılay Van Şubesi’nin iş birliğiyle Ramazan ayı boyunca her gün üç çeşit sıcak yemek ve ekmekten oluşan iftar yemeği ihtiyaç sahibi bin beş yüz vatandaşa ulaştıracak.
Ramazan ayının hoşgörü, birlik ve beraberlik ortamı içerisinde yaşanması için her yıl binlerce vatandaşın aynı sofralarda buluştuğunu ifade eden İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan “Maalesef bu yıl Ramazan ayını salgın tedbirleri sebebi ile buruk yaşıyoruz. Eskisi gibi bir ve beraber olacağımız nice iftar sofralarında görüşmeyi temenni ediyor, kardeşlik ve dayanışma ayı olan Ramazan'ın birlik olmaya ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber