YRP'nin Van Büyükşehir Adayı Abdullah Sadılsoy Oldu

Siyaset 06.01.2024 - 12:05, Güncelleme: 06.01.2024 - 12:05
 

YRP'nin Van Büyükşehir Adayı Abdullah Sadılsoy Oldu

Erbakan: “Pazartesi AK Parti İle İttifak Görüşmeleri Sonuçlanacak” Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan pazartesi günü AK Parti ile son defa görüşüleceğini ve yerel seçimlerde ittifak yapılıp yapılmayacağına dair görüşmelerin sonuçlanacağını söyledi.

  Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan partisinin il başkanları toplantısı öncesinde gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.    Erbakan AK Parti ile ittifak görüşmelerinin pazartesi günü yapılacak son toplantının ardından sonuçlanacağını duyurdu. Erbakan görüşmelerin olumsuz olması durumunda da İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehirlerinde de hazırlıklar yaptıklarını ve kendi adaylarıyla seçimlere gireceklerini kaydetti.   Erbakan İstanbul, İzmir ve Ankara dışındaki iller ve ilçelerde de kendi adaylarını tanıttıklarını ve bundan geri dönüş olmayacağını da belirtti. Erbakan, İsveç’in NATO’ya katılım protokolünün uygun bulunduğuna ilişkin yasa teklifi TBMM Genel Kurulu’na geldiğinde de HAYIR oyu kullanacaklarını ifade etti. Yeniden Refah Partisi’nin açıklanan adayları da şu şekilde: Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İzzeddin Alkan   Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Sadıksoy   Bartın Belediye Başkan Adayı Faruk Tutkun    Uşak Belediye Başkan Adayı Erol Korkmaz Van haber - yerel Van haber - vanhaberleri - yerel haberler 
Erbakan: “Pazartesi AK Parti İle İttifak Görüşmeleri Sonuçlanacak” Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan pazartesi günü AK Parti ile son defa görüşüleceğini ve yerel seçimlerde ittifak yapılıp yapılmayacağına dair görüşmelerin sonuçlanacağını söyledi.
 
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan partisinin il başkanları toplantısı öncesinde gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
 
 Erbakan AK Parti ile ittifak görüşmelerinin pazartesi günü yapılacak son toplantının ardından sonuçlanacağını duyurdu. Erbakan görüşmelerin olumsuz olması durumunda da İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehirlerinde de hazırlıklar yaptıklarını ve kendi adaylarıyla seçimlere gireceklerini kaydetti.
 
Erbakan İstanbul, İzmir ve Ankara dışındaki iller ve ilçelerde de kendi adaylarını tanıttıklarını ve bundan geri dönüş olmayacağını da belirtti.
Erbakan, İsveç’in NATO’ya katılım protokolünün uygun bulunduğuna ilişkin yasa teklifi TBMM Genel Kurulu’na geldiğinde de HAYIR oyu kullanacaklarını ifade etti.
Yeniden Refah Partisi’nin açıklanan adayları da şu şekilde:
Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İzzeddin Alkan
 
Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Sadıksoy
 
Bartın Belediye Başkan Adayı Faruk Tutkun 
 
Uşak Belediye Başkan Adayı Erol Korkmaz
Van haber - yerel Van haber - vanhaberleri - yerel haberler 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber