Başkan Kuşan Vatansever Gençler Derneği'ni Ziyaret Etti

Gündem 28.11.2023 - 23:01, Güncelleme: 29.11.2023 - 00:24
 

Başkan Kuşan Vatansever Gençler Derneği'ni Ziyaret Etti

AK İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir'i ziyaret etti.

  Ziyaret heyetini Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir karşıladı. Gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan " Yerelde demokrasinin güçlü ayağı olan sivil toplum kuruluşları kentimizin dinamikleridirler. Vatansever Gençler Derneği kurulduğu günden bu yana taktire şayan hizmetlerde bulunuyorlar. Bizler de Van için siyaset yapan hemşehriniz olarak siyaset STK bütünlüğü içinde hareket ediyoruz. Bu minvalde önümüzdeki yerel seçimlerde de el ele vererek güzel bir İpekyolu için mücadele etmeliyiz " dedi. Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Genel Başkan Taşdemir, Başkan Kuşan ve heyetine teşekkür ederek, konuşmasına başladı. Derneğin kuruluş ve hizmet amacı hakkında bilgilendirme yapan Taşdemir, " Ülkemizin milli ve manevi bütünlüğüne sahip çıkan herkes bizim dava arkadaşımızdır. Genel Merkezimizin Van'da olması ayrı bir farkındalık oluşturuyor. Ülkemizin 17 ilinde Doğu ve Güneydoğu olmak üzere temsilciliklerimiz vardır. Dalga dalga büyüyen STK mız herkesi kucaklayan eşit gören ve kırmızı çizgisi bayrak olan bir kuruluştur" ifadelerini kullandı. Van haber yerelvanhaber van haberleri
AK İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir'i ziyaret etti.

 

Ziyaret heyetini Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir karşıladı.

Gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan " Yerelde demokrasinin güçlü ayağı olan sivil toplum kuruluşları kentimizin dinamikleridirler. Vatansever Gençler Derneği kurulduğu günden bu yana taktire şayan hizmetlerde bulunuyorlar. Bizler de Van için siyaset yapan hemşehriniz olarak siyaset STK bütünlüğü içinde hareket ediyoruz. Bu minvalde önümüzdeki yerel seçimlerde de el ele vererek güzel bir İpekyolu için mücadele etmeliyiz " dedi.


Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Genel Başkan Taşdemir, Başkan Kuşan ve heyetine teşekkür ederek, konuşmasına başladı.
Derneğin kuruluş ve hizmet amacı hakkında bilgilendirme yapan Taşdemir, " Ülkemizin milli ve manevi bütünlüğüne sahip çıkan herkes bizim dava arkadaşımızdır. Genel Merkezimizin Van'da olması ayrı bir farkındalık oluşturuyor. Ülkemizin 17 ilinde Doğu ve Güneydoğu olmak üzere temsilciliklerimiz vardır. Dalga dalga büyüyen STK mız herkesi kucaklayan eşit gören ve kırmızı çizgisi bayrak olan bir kuruluştur" ifadelerini kullandı.

Van haber yerelvanhaber van haberleri

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber