Efsane Başkan Naif Şabu Yeniden Refah Partisi’ne Katıldı

Van Haber 28.09.2023 - 13:40, Güncelleme: 28.09.2023 - 13:40
 

Efsane Başkan Naif Şabu Yeniden Refah Partisi’ne Katıldı

AK Parti saflarında büyük başarıları olan Efsane Başkan Naif Şabu, Yeniden Refah Partisi’ne geçiş yaptı.

Bir önceki Dönem ve AK Parti Tuşba İlçe Kurucu Başkanı Naif Şabu, Yeniden Refah Partisi’nin Van İl Başkanlığı için  Genel Merkezi tarafından Ankara’ya davet edildi. Aktif siyaset hayatına Milli Selamet Partisi’nden başlayarak yaklaşık 40 yıllık geçmişinde eşi benzerine rastlanmayacak büyük başarılar elde eden efsane Başkan Şabu, AK Parti’nin çeşitli kademelerinde en etkin görevlerde bulundu. Özellikle Doğu Anadolu Bölgesi’nin en uç illerinden biri olan Van’da siyaset yapmanın neredeyse ölüme eş değer olduğu dönemde üstün bir cesaret örneği göstererek Tuşba Belediyesi’nin kazanılmasının kahramanı olarak gösteriliyor. Manevi inancının gereği yarım asır siyaset hayatından en ufak bir şaibesi olmayan, aynı zamanda taraflı tarafsız herkesin gönlünde derin sevgi yer edinen ender siyasetçilerden birisi olarak da biliniyor.
AK Parti saflarında büyük başarıları olan Efsane Başkan Naif Şabu, Yeniden Refah Partisi’ne geçiş yaptı.

Bir önceki Dönem ve AK Parti Tuşba İlçe Kurucu Başkanı Naif Şabu, Yeniden Refah Partisi’nin Van İl Başkanlığı için  Genel Merkezi tarafından Ankara’ya davet edildi.

Aktif siyaset hayatına Milli Selamet Partisi’nden başlayarak yaklaşık 40 yıllık geçmişinde eşi benzerine rastlanmayacak büyük başarılar elde eden efsane Başkan Şabu, AK Parti’nin çeşitli kademelerinde en etkin görevlerde bulundu. Özellikle Doğu Anadolu Bölgesi’nin en uç illerinden biri olan Van’da siyaset yapmanın neredeyse ölüme eş değer olduğu dönemde üstün bir cesaret örneği göstererek Tuşba Belediyesi’nin kazanılmasının kahramanı olarak gösteriliyor.

Manevi inancının gereği yarım asır siyaset hayatından en ufak bir şaibesi olmayan, aynı zamanda taraflı tarafsız herkesin gönlünde derin sevgi yer edinen ender siyasetçilerden birisi olarak da biliniyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber