Van Şehir Stadı Kale Arkası Trübünler Yenileniyor

Spor 16.08.2023 - 14:17, Güncelleme: 16.08.2023 - 14:17
 

Van Şehir Stadı Kale Arkası Trübünler Yenileniyor

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün tespitleri doğrultusunda Van Atatürk Şehir Stadyumunun kale arkası trübünlerinin güçlendirme ihtiyacı olduğunu belirtti.

Vanspor FK tarafından basına yapılan bilgilendirmesinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne göndermiş olduğu yazıda Van Atatürk Şehir Stadyumu kale arkası tribünlerinin güçlendirme ihtiyacı olduğunu bildirdi. Bunun üzerine kale arkası tribünlerinin devre arasına kadar kapalı kalması bekleniyor. Konuyla alakalı Vanspor Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada, kale arkası tribünlerinin güçlendirme amaçla devre arasına kadar kapalı kalma ihtimalinin bulunduğu belirtildi. Yapılan açıklamada, “Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne şehir stadyumuyla alakalı bir yazı göndermiş. Yazıda Kale arkası tribünlerinin ‘güçlendirme ihtiyacı’ olduğu için seyirci alınmayacağına yönelik karar verilmiştir. Muhtemelen kale arkası tribünleri devre arasına kadar kapalı kalacak” ifadelerine yer verildi.  
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün tespitleri doğrultusunda Van Atatürk Şehir Stadyumunun kale arkası trübünlerinin güçlendirme ihtiyacı olduğunu belirtti.

Vanspor FK tarafından basına yapılan bilgilendirmesinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne göndermiş olduğu yazıda Van Atatürk Şehir Stadyumu kale arkası tribünlerinin güçlendirme ihtiyacı olduğunu bildirdi. Bunun üzerine kale arkası tribünlerinin devre arasına kadar kapalı kalması bekleniyor.


Konuyla alakalı Vanspor Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada, kale arkası tribünlerinin güçlendirme amaçla devre arasına kadar kapalı kalma ihtimalinin bulunduğu belirtildi. Yapılan açıklamada, “Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne şehir stadyumuyla alakalı bir yazı göndermiş. Yazıda Kale arkası tribünlerinin ‘ güçlendirme ihtiyacı’ olduğu için seyirci alınmayacağına yönelik karar verilmiştir. Muhtemelen kale arkası tribünleri devre arasına kadar kapalı kalacak” ifadelerine yer verildi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber