Vatan Partisi'nden Başkan Uğurlu'ya ziyaret

Gündem 01.08.2023 - 16:22, Güncelleme: 01.08.2023 - 16:22
 

Vatan Partisi'nden Başkan Uğurlu'ya ziyaret

Vatan Partisi Van İl Başkanı Akile Çevik, Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti.

Yapılan ziyarette sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini belirten Vatan Partisi Van İl Başkanı Akile Çevik" STK'lar yerelde demokrasinin bir ayağıdır. Bu minvalde Tüketiciler Birliğ'nin toplumsal mağduriyetlere dokunmaları ve bilgilendirme çalışmaları yapmaları bizleri mutlu etmiştir. Cesaretli bir şekilde aksayan hizmetleri,en önemlisi ekonomik dengelerin bozulduğu bu zamanda her alanda fahiş fiyatlar adeta hortlamaya geçmiştir. Bu zorlu süreçte her zaman tüketicileri yanında dik durarak, sorunları her alana yayabiliyorsunuz.Yaptığınız çalışmaları takdir eder, çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uğurlu,liyakatli yönetim kurulu üyelerimizle  oluşturduğumuz sinerjiyle Van'a hizmet etmenin çabasının içerisindeyiz.  Bu bilinçle hareket ediyor ve  hizmet ediyoruz. Bu anlamlı ziyaret içinde şahsınızda Vatan Partisi yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.
Vatan Partisi Van İl Başkanı Akile Çevik, Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti.

Yapılan ziyarette sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini belirten Vatan Partisi Van İl Başkanı Akile Çevik" STK'lar yerelde demokrasinin bir ayağıdır. Bu minvalde Tüketiciler Birliğ'nin toplumsal mağduriyetlere dokunmaları ve bilgilendirme çalışmaları yapmaları bizleri mutlu etmiştir. Cesaretli bir şekilde aksayan hizmetleri,en önemlisi ekonomik dengelerin bozulduğu bu zamanda her alanda fahiş fiyatlar adeta hortlamaya geçmiştir. Bu zorlu süreçte her zaman tüketicileri yanında dik durarak, sorunları her alana yayabiliyorsunuz.Yaptığınız çalışmaları takdir eder, çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uğurlu,liyakatli yönetim kurulu üyelerimizle  oluşturduğumuz sinerjiyle Van'a hizmet etmenin çabasının içerisindeyiz.  Bu bilinçle hareket ediyor ve  hizmet ediyoruz. Bu anlamlı ziyaret içinde şahsınızda Vatan Partisi yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber