Hüda Par'dan AK Parti'ye Ziyaret

Van Haber 03.07.2023 - 20:46, Güncelleme: 03.07.2023 - 20:46
 

Hüda Par'dan AK Parti'ye Ziyaret

Hüda Par Van İl Başkanı Rasim Saygın, AK Parti İl Başkanı Emre Güray'ı ziyaret etti.

Hüda Par Van İl Başkanı Rasim Saygın, AK Parti İl Başkanı Emre Güray'ı ziyaret etti. Cumhur İttifakı ortaklarından olan Hüda Par'ın Van İl Başkanı Rasim Saygın, beraberindeki heyetle birlikte AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray'ı ziyaret ederek istişarelerde bulundular. Cumhur İttifak'ın önemli ortaklarından biri olan Hüda Par, geçtiğimiz seçim döneminde her türlü karalama ve algı oyunlarıyla bastırılmaya çalışılmıştı. Bu önemli ittifatta her türlü sadakati gösteren Hüda Par, ister genel merkez düzeyinde, ister İl başkanlıkları düzeyinde Cumhur İttifak'ına gerekli önemi göstermeye gayret ediyorlar. Bugünkü ziyaret fotoğrafı karesinde muhalefet kanadına bir göndermeye yapıldı.  
Hüda Par Van İl Başkanı Rasim Saygın, AK Parti İl Başkanı Emre Güray'ı ziyaret etti.

Hüda Par Van İl Başkanı Rasim Saygın, AK Parti İl Başkanı Emre Güray'ı ziyaret etti.
Cumhur İttifakı ortaklarından olan Hüda Par'ın Van İl Başkanı Rasim Saygın, beraberindeki heyetle birlikte AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray'ı ziyaret ederek istişarelerde bulundular.


Cumhur İttifak'ın önemli ortaklarından biri olan Hüda Par, geçtiğimiz seçim döneminde her türlü karalama ve algı oyunlarıyla bastırılmaya çalışılmıştı.
Bu önemli ittifatta her türlü sadakati gösteren Hüda Par, ister genel merkez düzeyinde, ister İl başkanlıkları düzeyinde Cumhur İttifak'ına gerekli önemi göstermeye gayret ediyorlar.


Bugünkü ziyaret fotoğrafı karesinde muhalefet kanadına bir göndermeye yapıldı.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber