Tüketiciler Birliği'nden Başkan Sezer'e Ziyaret

Ekonomi 06.12.2022 - 20:43, Güncelleme: 06.12.2022 - 20:43
 

Tüketiciler Birliği'nden Başkan Sezer'e Ziyaret

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu beraberindeki heyet ile birlikte Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer'i ziyaret etti. Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu birlik avukatı Özkan Evren, Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Birim Başkanı Abdullah Karakaş ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Evren ile birlikte Gevaş İlçe Belediye Başkanı Murat Sezer'i makamında ziyaret etti.

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu beraberindeki heyet ile birlikte Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer'i ziyaret etti. Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu birlik avukatı Özkan Evren, Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Birim Başkanı Abdullah Karakaş ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Evren ile birlikte Gevaş İlçe Belediye Başkanı Murat Sezer'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Tüketiciler Birliği Van Şubesi'nin faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Uğurlu, ortak projeler konusunda da istişarelerde bulundu. Kente hizmet etmenin en önemli yolu bilinçli bir toplumla daha mümkün olacağını belirten Uğurlu" İçinde bulunduğumuz olağanüstü durumda nemalanan başta zincir marketler olmak üzere birçok firmalar adeta ellerini tüketicilerimizin cebine sokmuşlar. Stokçular, karaborsacılar,fahiş fiyatçılar ve vicdansızlar halkımızın kendi haklarını bilmemelerini fırsat bilerek her türlü tezgahı çeviriyorlar. Bunlar yaptığı oyunlarla piyası manipüle etmek için yoğun uğraş içindeler. Akaryakıt ve dövizin yaklaşık altı aydan bu yana yükselmemesine rağmen malum firmalar günlük olarak ürünlerine zam yapmaktadırlar. Bunların önüne geçmenin yolu eğitimden geçer. Bizler Tüketici Birliği olarak bilinçli bir toplum için eğitimler vermeye hazırız" diyen Başkan Uğurlu halk ekmek fabrikasının yapımı için belediyelerin destekleriyle bu güzel hizmeti hayata geçirebiliriz" dedi. Ziyarette duyduğu mennuniyeti dile getiren Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Dernek çalımalarını başarılı bulduğunu ve halkın yararına olacak her türlü faaliyetlere destek verebiliriz" ifadelerini kullandı.
Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu beraberindeki heyet ile birlikte Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer'i ziyaret etti. Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu birlik avukatı Özkan Evren, Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Birim Başkanı Abdullah Karakaş ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Evren ile birlikte Gevaş İlçe Belediye Başkanı Murat Sezer'i makamında ziyaret etti.

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu beraberindeki heyet ile birlikte Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer'i ziyaret etti.
Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu birlik avukatı Özkan Evren, Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Birim Başkanı Abdullah Karakaş ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Evren ile birlikte Gevaş İlçe Belediye Başkanı Murat Sezer'i makamında ziyaret etti.


Ziyarette Tüketiciler Birliği Van Şubesi'nin faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Uğurlu, ortak projeler konusunda da istişarelerde bulundu.
Kente hizmet etmenin en önemli yolu bilinçli bir toplumla daha mümkün olacağını belirten Uğurlu" İçinde bulunduğumuz olağanüstü durumda nemalanan başta zincir marketler olmak üzere birçok firmalar adeta ellerini tüketicilerimizin cebine sokmuşlar. Stokçular, karaborsacılar,fahiş fiyatçılar ve vicdansızlar halkımızın kendi haklarını bilmemelerini fırsat bilerek her türlü tezgahı çeviriyorlar. Bunlar yaptığı oyunlarla piyası manipüle etmek için yoğun uğraş içindeler. Akaryakıt ve dövizin yaklaşık altı aydan bu yana yükselmemesine rağmen malum firmalar günlük olarak ürünlerine zam yapmaktadırlar.


Bunların önüne geçmenin yolu eğitimden geçer. Bizler Tüketici Birliği olarak bilinçli bir toplum için eğitimler vermeye hazırız" diyen Başkan Uğurlu halk ekmek fabrikasının yapımı için belediyelerin destekleriyle bu güzel hizmeti hayata geçirebiliriz" dedi.
Ziyarette duyduğu mennuniyeti dile getiren Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Dernek çalımalarını başarılı bulduğunu ve halkın yararına olacak her türlü faaliyetlere destek verebiliriz" ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber