Başkan Uca'dan Teşekkür Mesajı

Gündem 21.10.2022 - 23:09, Güncelleme: 21.10.2022 - 23:09
 

Başkan Uca'dan Teşekkür Mesajı

Eğitim Bir Sen Van Şube Başkanı Mehmet Ali Uca 7. Olağan Kurulda katılım gösteren herkese yazılı bir açıklama yaparak teşekkür etti.

Eğitim Bir Sen Van Şube Başkanı Mehmet Ali Uca 7. Olağan Kurulda katılım gösteren herkese yazılı bir açıklama yaparak teşekkür etti. Başkan Uca teşekkür mesajında"7.Olağan Genel Kurulumuzda bizleri yalnız bırakmayan AK Parti Milletvekili Sayın Osman Nuri Gülaçar'a, Önceki dönem şube başkanımız Sayın Osman Ayşin'e, Edremit Belediye Başkanı Sayın İsmail Say'a, AK Parti Van il Başkan yardımcıları sayın Abdurrahman Çoğaz ve Mugdat Günini'ye, Saadet Partisi İl Başkanı Sayın Özay İlhan'a, Hak-İş Konfederasyonu il temsilcisi ve Hizmet-iş Sendikası şube Başkanı Sayın Fatih Akdeniz ve yönetim kuruluna, SDİ dönem sözcüsü Sayın İsmail Hakkı Ekin'e, Kurucu üyelerimizden Sayın Hasan Çiçek ve Sayın Uğur Özcaner'e, Van Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Sayın Tayfun Çftçi'ye,  Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube  Başkanı Erhan Uğurlu ve yönetim kurulu üyelerinden Ercan Ulutaş'a, Kur'an-ı Kerim tilavetini okuyan Sayın Nizamettin Alay'a, Divan kurulunda görev alan Sayın Mahmut Gülaçar, Sayın Hikmet Bilgin, Sayın Ali Uçar, Sayın Burcu Yağız ve Sayın Hayrettin Yılmazer'e, Memur-Sen hizmet kolu başkanlarımızdan Sayın Harun Altın'a, Sayın Nurullah Arvas'a, Sayın Mehmet Kimya'ya, Sayın Nuri Şahin'e, Sayın Şaban Hazan'a, Sayın Fatih Karabulut'a, Sayın Hakan Kahraman'a, Emekli Memur-Sen, Engelli Memur-Sen, Kadınlar Komisyonu başkanı ve üyelerine, Genç Memur-Sen başkanımız ve üyelerine, kurum müdürlerimize, çok kıymetli delegasyona, denetleme ve disiplin kurulu başkan ve üyelerimize, ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerine, sunucumuz Sayın Gökhan Arslan'a, sendikamızın çok değerli üyelerine, tüm misafirlerimize ve sendikamız çalışanlarına yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim" dedi.
Eğitim Bir Sen Van Şube Başkanı Mehmet Ali Uca 7. Olağan Kurulda katılım gösteren herkese yazılı bir açıklama yaparak teşekkür etti.

Eğitim Bir Sen Van Şube Başkanı Mehmet Ali Uca 7. Olağan Kurulda katılım gösteren herkese yazılı bir açıklama yaparak teşekkür etti.


Başkan Uca teşekkür mesajında"7.Olağan Genel Kurulumuzda bizleri yalnız bırakmayan AK Parti Milletvekili Sayın Osman Nuri Gülaçar'a, Önceki dönem şube başkanımız Sayın Osman Ayşin'e, Edremit Belediye Başkanı Sayın İsmail Say'a, AK Parti Van il Başkan yardımcıları sayın Abdurrahman Çoğaz ve Mugdat Günini'ye, Saadet Partisi İl Başkanı Sayın Özay İlhan'a, Hak-İş Konfederasyonu il temsilcisi ve Hizmet-iş Sendikası şube Başkanı Sayın Fatih Akdeniz ve yönetim kuruluna, SDİ dönem sözcüsü Sayın İsmail Hakkı Ekin'e, Kurucu üyelerimizden Sayın Hasan Çiçek ve Sayın Uğur Özcaner'e, Van Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Sayın Tayfun Çftçi'ye,  Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube  Başkanı Erhan Uğurlu ve yönetim kurulu üyelerinden Ercan Ulutaş'a, Kur'an-ı Kerim tilavetini okuyan Sayın Nizamettin Alay'a, Divan kurulunda görev alan Sayın Mahmut Gülaçar, Sayın Hikmet Bilgin, Sayın Ali Uçar, Sayın Burcu Yağız ve Sayın Hayrettin Yılmazer'e,

Memur-Sen hizmet kolu başkanlarımızdan Sayın Harun Altın'a, Sayın Nurullah Arvas'a, Sayın Mehmet Kimya'ya, Sayın Nuri Şahin'e, Sayın Şaban Hazan'a, Sayın Fatih Karabulut'a, Sayın Hakan Kahraman'a, Emekli Memur-Sen, Engelli Memur-Sen, Kadınlar Komisyonu başkanı ve üyelerine, Genç Memur-Sen başkanımız ve üyelerine, kurum müdürlerimize, çok kıymetli delegasyona, denetleme ve disiplin kurulu başkan ve üyelerimize, ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerine, sunucumuz Sayın Gökhan Arslan'a, sendikamızın çok değerli üyelerine, tüm misafirlerimize ve sendikamız çalışanlarına yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber