MHP Van İl Başkanı Güngöralp'ten Gürpınar esnafına ziyaret

Van Haber 03.08.2022 - 16:04, Güncelleme: 03.08.2022 - 16:04
 

MHP Van İl Başkanı Güngöralp'ten Gürpınar esnafına ziyaret

MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Başkan Güngöralp, Gürpınar ilçe esnafını ziyaret ederek çay içip, sohbet etti.

MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Başkan Güngöralp, Gürpınar ilçe esnafını ziyaret ederek çay içip, sohbet etti. Göreve geldiği günden itibaren yaptığı yerinde ve olumlu çalışmalarla, taraflı tarafsız herkesin dikkatini çeken Milliyetçi Hareket Partisi Van Başkanı Salih Güngöralp, ile birlikte Tuşba ilçe Başkanı Yahya Cancan eşlik etii. Gürpınar ilçe esnafını ziyaret ederek ilçe hakkında yapılması gerekenler konusunda fikir alış verişinde bulundu. Esnaf İlgisi Oldukça Fazla İlçe esnafının kendilerine gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğunu belirten İl Başkanı Güngöralp, "Biz her zaman Gürpınar esnafının yanındayız. Bizler esnafımızın tercümanı, vatandaşın umut ışığı, herkesin ortak refleks ve paydasıyız" dedi. Vatandaşın Liderimiz Devlet Bahçeli beye ve Cumhur İttifakına olan güvenlerinin sonsuz olduğunu söyleyen Başkan Güngöralp,"MHP Gürpınar'da şaha kalkacak, herkes şaşıracak. Milliyetçi Hareket Partisi her daim güçlü kadrolarıyla göreve hazırdır. Kimse MHP'nin yükselişini engelleyemez. Milliyetçi Hareket Partisi ilkeli bir partidir. Tüm gayret ve faaliyetlerinin temelinde ülke çıkarları vardır. İşte bu anlayış içerisinde bugün İl ve İlçe yönetimleri üzerine düşen görevi esnaf ziyaretleri yaparak yerine getirmiştir. Esnafımızın derdini dinledik, sıkıntılarını öğrendik. MHP, üzerine düşeni yapacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü; MHP olarak hedefimiz 2023-2024 yılarında yapılacak olan seçimlerde başarılı olmak için taşın altına elini değil gövdesini koymuştur. İl ve İlçe yönetimlerimiz kararlı bir şekilde yürümektedir, çalışmaktadır" ifadelerine yer verdi.
MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Başkan Güngöralp, Gürpınar ilçe esnafını ziyaret ederek çay içip, sohbet etti.


MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Başkan Güngöralp, Gürpınar ilçe esnafını ziyaret ederek çay içip, sohbet etti.


Göreve geldiği günden itibaren yaptığı yerinde ve olumlu çalışmalarla, taraflı tarafsız herkesin dikkatini çeken Milliyetçi Hareket Partisi Van Başkanı Salih Güngöralp, ile birlikte Tuşba ilçe Başkanı Yahya Cancan eşlik etii. Gürpınar ilçe esnafını ziyaret ederek ilçe hakkında yapılması gerekenler konusunda fikir alış verişinde bulundu.

Esnaf İlgisi Oldukça Fazla

İlçe esnafının kendilerine gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğunu belirten İl Başkanı Güngöralp, "Biz her zaman Gürpınar esnafının yanındayız. Bizler esnafımızın tercümanı, vatandaşın umut ışığı, herkesin ortak refleks ve paydasıyız" dedi. Vatandaşın Liderimiz Devlet Bahçeli beye ve Cumhur İttifakına olan güvenlerinin sonsuz olduğunu söyleyen Başkan Güngöralp,"MHP Gürpınar'da şaha kalkacak, herkes şaşıracak. Milliyetçi Hareket Partisi her daim güçlü kadrolarıyla göreve hazırdır. Kimse MHP'nin yükselişini engelleyemez. Milliyetçi Hareket Partisi ilkeli bir partidir. Tüm gayret ve faaliyetlerinin temelinde ülke çıkarları vardır. İşte bu anlayış içerisinde bugün İl ve İlçe yönetimleri üzerine düşen görevi esnaf ziyaretleri yaparak yerine getirmiştir. Esnafımızın derdini dinledik, sıkıntılarını öğrendik. MHP, üzerine düşeni yapacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü; MHP olarak hedefimiz 2023-2024 yılarında yapılacak olan seçimlerde başarılı olmak için taşın altına elini değil gövdesini koymuştur. İl ve İlçe yönetimlerimiz kararlı bir şekilde yürümektedir, çalışmaktadır" ifadelerine yer verdi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber