BAŞKAN V. AYDIN’DAN KEVENLİ MAHALLESİ’NE ZİYARET

Gündem 29.07.2022 - 10:37, Güncelleme: 29.07.2022 - 10:37
 

BAŞKAN V. AYDIN’DAN KEVENLİ MAHALLESİ’NE ZİYARET

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, ilçe sınırlarındaki mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Kaymakam ve Belediye Başkan V. Aydın’ın başkanlığında, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımıyla Kevenli Mahallesi’nde vatandaşlarla toplantı düzenlendi.  Başkan V. Aydın, Kevenli Mahalle halkının aktardığı sorunların çözümü için gerekli birimlere talimat verdi. Aydın, mahalle muhtarından mahalle ile ilgili bilgi alarak vatandaşların sorunlarını tek tek dinledi. Çözüm konusunda devletin imkanlarını, ihtiyacı olanların tamamına ulaştırma gayreti ve çabası içinde olduklarını, kamu kurum ve kuruluşlarına müracaat etmek isteyip de çekingenliği nedeniyle gidemeyenlere de cesaret verdiklerini belirtti. Ayrıca çalışmaların yürütülürken vatandaşların bir ihtiyacı var mı, sıkıntıları nelerdir yerinde görmek istediklerini belirten Başkan V. Aydın, ilçeye bağlı kurum amirlerinin, her zaman vatandaşların yanında olacağını ve sorunlarını çözmeye çalışacaklarını belirtti. Mahalle sakinleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, sorunlarıyla yakından ilgilenen Kaymakam ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’a teşekkür etti.
İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, ilçe sınırlarındaki mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.



Kaymakam ve Belediye Başkan V. Aydın’ın başkanlığında, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımıyla Kevenli Mahallesi’nde vatandaşlarla toplantı düzenlendi. 
Başkan V. Aydın, Kevenli Mahalle halkının aktardığı sorunların çözümü için gerekli birimlere talimat verdi.
Aydın, mahalle muhtarından mahalle ile ilgili bilgi alarak vatandaşların sorunlarını tek tek dinledi. Çözüm konusunda devletin imkanlarını, ihtiyacı olanların tamamına ulaştırma gayreti ve çabası içinde olduklarını, kamu kurum ve kuruluşlarına müracaat etmek isteyip de çekingenliği nedeniyle gidemeyenlere de cesaret verdiklerini belirtti. Ayrıca çalışmaların yürütülürken vatandaşların bir ihtiyacı var mı, sıkıntıları nelerdir yerinde görmek istediklerini belirten Başkan V. Aydın, ilçeye bağlı kurum amirlerinin, her zaman vatandaşların yanında olacağını ve sorunlarını çözmeye çalışacaklarını belirtti.
Mahalle sakinleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, sorunlarıyla yakından ilgilenen Kaymakam ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’a teşekkür etti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber