Vanspor İç Transferde 10 Futbolcu ile Sözleşme İmzaladı

Spor 15.07.2022 - 23:19, Güncelleme: 15.07.2022 - 23:19
 

Vanspor İç Transferde 10 Futbolcu ile Sözleşme İmzaladı

Vanspor FK yeni sezon öncesi 10 futbolcusu ile sözleşme imzaladı.

Vanspor FK yeni sezon öncesi 10 futbolcusu ile sözleşme imzaladı.  2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, iç transferde 10 topçusu ile sözleşme imzalayarak, taraftarlarını sevindirdi.  Kulüp tesislerinde Başkan Yavuz Kuşan tarafından geçen sezonun başarılı oyuncularını tekrardan takıma kazandırarak, kentte tekrar umutlar yeşerdi. Siyah kırmızlı takım sosyal medya hesaplarında yapmış olduğu açıklamalarda; Futbolcularımız; Emrah Tacir, Uğur Adem Gezer, Barış Sağır, Miraç Acer, Sedat Komi, Onur Tekin, Sabri Can İlimizde yaşanan uçak seferleri problemlerinden dolayı futbolcularımız Hamza Küçükköylü, Uğur Can, Oktay Gürdal daha sonra takımımıza katılacaklardır" denildi.
Vanspor FK yeni sezon öncesi 10 futbolcusu ile sözleşme imzaladı.

Vanspor FK yeni sezon öncesi 10 futbolcusu ile sözleşme imzaladı. 


2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, iç transferde 10 topçusu ile sözleşme imzalayarak, taraftarlarını sevindirdi. 
Kulüp tesislerinde Başkan Yavuz Kuşan tarafından geçen sezonun başarılı oyuncularını tekrardan takıma kazandırarak, kentte tekrar umutlar yeşerdi.
Siyah kırmızlı takım sosyal medya hesaplarında yapmış olduğu açıklamalarda;


Futbolcularımız; Emrah Tacir, Uğur Adem Gezer, Barış Sağır, Miraç Acer, Sedat Komi, Onur Tekin, Sabri Can
İlimizde yaşanan uçak seferleri problemlerinden dolayı futbolcularımız Hamza Küçükköylü, Uğur Can, Oktay Gürdal daha sonra takımımıza katılacaklardır" denildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber