Van Cumhuriyet Başsavcısı Dönmez’e Uzlaştırma Başarı Ödülü

Gündem 13.06.2022 - 23:51, Güncelleme: 13.06.2022 - 23:51
 

Van Cumhuriyet Başsavcısı Dönmez’e Uzlaştırma Başarı Ödülü

Van Cumhuriyet Başsavcılığı, uzlaştırma alanında Türkiye’nin en başarılı illeri arasında yer alarak Adalet Bakanlığı tarafından Cumhuriyet Başsavcılığına ikinci kez uzlaştırma başarı ödülü verildi.

    Van Cumhuriyet Başsavcılığı, uzlaştırma alanında Türkiye’nin en başarılı illeri arasında yer alarak  Adalet Bakanlığı tarafından Cumhuriyet Başsavcılığına ikinci kez uzlaştırma başarı ödülü verildi.    Adalet Bakanlığı her yıl Cumhuriyet Başsavcılıkları’nın uzlaştırma çalışma performanslarını değerlendirip geleneksel hale gelen törenle başarı gösteren il ve ilçe Cumhuriyet Başsavcılıklarına bu ödülü Ankara’da düzenlenen törenle takdim ediyor.    Ankara’da düzenlenen tören ile uzlaştırma başarı ödülünü, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın teşrifleriyle Van Cumhuriyet Başsavcılığı adına Van Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez’e takdim edildi.    Başsavcı, Dönmez, “Cumhuriyet Başsavcılığımızı ödüle layık gören Adalet Bakanımız sayın Bekir Bozdağ Beyefendiye teşekkürlerimizi arz ederek, Türkiye’nin en başarılı illeri arasında bulunmamızı sağlayan Cumhuriyet Başsavcılığımız Uzlaştırma Büromuzdan sorumlu Cumhuriyet savcımıza, mesai arkadaşlarımıza ve uzlaştırmacı olarak görev yapan arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Van Cumhuriyet Başsavcılığı, uzlaştırma alanında Türkiye’nin en başarılı illeri arasında yer alarak Adalet Bakanlığı tarafından Cumhuriyet Başsavcılığına ikinci kez uzlaştırma başarı ödülü verildi.

 

 

Van Cumhuriyet Başsavcılığı, uzlaştırma alanında Türkiye’nin en başarılı illeri arasında yer alarak 

Adalet Bakanlığı tarafından Cumhuriyet Başsavcılığına ikinci kez uzlaştırma başarı ödülü verildi. 

 

Adalet Bakanlığı her yıl Cumhuriyet Başsavcılıkları’nın uzlaştırma çalışma performanslarını değerlendirip geleneksel hale gelen törenle başarı gösteren il ve ilçe Cumhuriyet Başsavcılıklarına bu ödülü Ankara’da düzenlenen törenle takdim ediyor. 

 

Ankara’da düzenlenen tören ile uzlaştırma başarı ödülünü, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın teşrifleriyle Van Cumhuriyet Başsavcılığı adına Van Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez’e takdim edildi. 

 

Başsavcı, Dönmez, “Cumhuriyet Başsavcılığımızı ödüle layık gören Adalet Bakanımız sayın Bekir Bozdağ Beyefendiye teşekkürlerimizi arz ederek, Türkiye’nin en başarılı illeri arasında bulunmamızı sağlayan Cumhuriyet Başsavcılığımız Uzlaştırma Büromuzdan sorumlu Cumhuriyet savcımıza, mesai arkadaşlarımıza ve uzlaştırmacı olarak görev yapan arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber