Vanlı O İsim Şehitler Diyarı'ndan Cumhurbaşkanına Dua etti

Van Haber 18.03.2022 - 23:20, Güncelleme: 18.03.2022 - 23:20
 

Vanlı O İsim Şehitler Diyarı'ndan Cumhurbaşkanına Dua etti

AK Partili Vanlı Ahmet Koçak Çanakkale'ye giderek Cumhurbaşkanına dualar etti.

Cumhurbaşkanı sevdalısı olarak tanınan aynı zamanda AK Parti'de tüm seçim dönemlerinde Milletvekili aday adaylığını açıklayarak, herkesin dikkatlerini çeken Ahmet Koçak, 18 Mart Şehitlerini Anma Günü'nde Çanakkale'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dualar  etti.   Türkiye'nin neredeyse tüm illerinde Cumhurbaşkanının proğramlarına özellikle katılarak, konvoyun geçeceği güzegahlarda bayrak sallayan Koçak,bu defa da Şehitleri Anma Gününe denk gelen Çanakkale Köprüsünün açılış programına katıldı.  Ayağının tozuyla kentte giderek şehitler diyarında ülkenin güçlü kalması için güçlü lidere ihtiyaçvar diyen Cumhurbaşkanı sevdalıdı Ahmet Koçak" Rabbim reisimizi başımızdan eksik etmesin.  2002'de adeta iflas etmiş, neredeyse batmış bir Türkiye'yi refaha ve huzura aynı zamanda bağımsızlık hareketini başlatan Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Geçmişte Milli Eğitim caiasında birçok farklı kurumlarda müdürlük yaparak,ülkeme hizmet etme fırsatı buldum.    Cennet Vatanımızı dünya sıralamasında en üst ülke konumuna getiren AK Dava hareketi liderinin hizmet aşığıyım.  Ak Parti kuruluş yılından beri her seçim dönemlerinde Van Milletvekili aday aday olarak, sahalarda aktif siyasetimi sürdürüyorum. En son seçimde ise Tuşba İlçesinde Belediye Başkan aday adayı oldum. Sonuçta şahsıma yer verilmese de büyük bir aşk ile her zaman partimin ve AK Kadroların emrindeyim.  Dünya mazlumların umudu, Cesur Yiğit, Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı dünyaya getiren merhume Tenzile anamıza da Alah'tan rahmet diliyorum.  2023 vizyonu ve amacı için ülkemiz için dünya mazlumları için adeta iki ucu keskin viraj olan önüzdeki seçimlerde hep beraber,omuz, omuza vererek, 2002 ruhu ile birbirimize destek olmalıyız.   Unutulmasın ki, muhalefet partilerin amacı seçim kazanmak değil, tam aksine liderimizi düşürmek için yuvarlak masa bile oluşturdular.Düne kadar Erdoğan'ın kader arkadaşıyım diyen hokkabazlar, bügün kalkmışlar, düşmanca tavır segiliyorlar.  Analar her zaman lider doğurmaz. Cumhurbaşkanımızın varlığının değerini bilerek hareket edelim.  Cenabi Allah Devlet Başkanımıza güç,kuvvet, sağlık,sıhhat ve nice tarihe destan olacak zaferler naip etsin inşallah" dedi.
AK Partili Vanlı Ahmet Koçak Çanakkale'ye giderek Cumhurbaşkanına dualar etti.

Cumhurbaşkanı sevdalısı olarak tanınan aynı zamanda AK Parti'de tüm seçim dönemlerinde Milletvekili aday adaylığını açıklayarak, herkesin dikkatlerini çeken Ahmet Koçak, 18 Mart Şehitlerini Anma Günü'nde Çanakkale'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dualar  etti.

 
Türkiye'nin neredeyse tüm illerinde Cumhurbaşkanının proğramlarına özellikle katılarak, konvoyun geçeceği güzegahlarda bayrak sallayan Koçak,bu defa da Şehitleri Anma Gününe denk gelen Çanakkale Köprüsünün açılış programına katıldı. 


Ayağının tozuyla kentte giderek şehitler diyarında ülkenin güçlü kalması için güçlü lidere ihtiyaçvar diyen Cumhurbaşkanı sevdalıdı Ahmet Koçak" Rabbim reisimizi başımızdan eksik etmesin.  2002'de adeta iflas etmiş, neredeyse batmış bir Türkiye'yi refaha ve huzura aynı zamanda bağımsızlık hareketini başlatan Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Geçmişte Milli Eğitim caiasında birçok farklı kurumlarda müdürlük yaparak,ülkeme hizmet etme fırsatı buldum.  
 Cennet Vatanımızı dünya sıralamasında en üst ülke konumuna getiren AK Dava hareketi liderinin hizmet aşığıyım.  Ak Parti kuruluş yılından beri her seçim dönemlerinde Van Milletvekili aday aday olarak, sahalarda aktif siyasetimi sürdürüyorum. En son seçimde ise Tuşba İlçesinde Belediye Başkan aday adayı oldum. Sonuçta şahsıma yer verilmese de büyük bir aşk ile her zaman partimin ve AK Kadroların emrindeyim. 


Dünya mazlumların umudu, Cesur Yiğit, Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı dünyaya getiren merhume Tenzile anamıza da Alah'tan rahmet diliyorum. 
2023 vizyonu ve amacı için ülkemiz için dünya mazlumları için adeta iki ucu keskin viraj olan önüzdeki seçimlerde hep beraber,omuz, omuza vererek, 2002 ruhu ile birbirimize destek olmalıyız.  


Unutulmasın ki, muhalefet partilerin amacı seçim kazanmak değil, tam aksine liderimizi düşürmek için yuvarlak masa bile oluşturdular.Düne kadar Erdoğan'ın kader arkadaşıyım diyen hokkabazlar, bügün kalkmışlar, düşmanca tavır segiliyorlar. 
Analar her zaman lider doğurmaz. Cumhurbaşkanımızın varlığının değerini bilerek hareket edelim. 
Cenabi Allah Devlet Başkanımıza güç,kuvvet, sağlık,sıhhat ve nice tarihe destan olacak zaferler naip etsin inşallah" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber