Hastane güvenliğinden Üç Bay Medya'ya ziyaret

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.06.2021 - 18:04, Güncelleme: 12.06.2021 - 18:04
 

Hastane güvenliğinden Üç Bay Medya'ya ziyaret

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (VEAH) güvenlik amiri Selami Bile ve beraberindekilerle Üç Bay Medya Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

VEAH heyeti Üç Bay Medya’nın kurulmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Van’da ve bölgede yayına giren 2 haftalık gazete ve 3 internet haber sitesinin hayırlı olması temennilerinde bulundular. Ziyarette konuşan VEAH Güvenlik Amiri Selami Bile, “Uzun yıllar Van’a ve Vanlılara basın anlamında birçok katkısı olan ve meslekte 25 yıllık tecrübesi bulunan değerli kardeşimiz Erhan Uğurlu’nun büyük bir medya kuruluşu adı altında vatandaşlara doğru haber ulaştırması anlamında profesyonel bir ekiple yürüttüğü bu işi bizleri fazlasıyla gururlandırmıştır. Van’ımızın güzelliklerini, vatandaşların sesini bölgeye ve Van’a ulaştırmak adına çok anlamlı bulduğum bu grubun daha güzel işlere imza atacağından hiç şüphemiz yoktur. Bizler, okuyucular olarak yakından da takip ettiğimiz Van Hakimiyet Gazetesi, İkra Haber ve Yerel Van Haber’in yayın hayatında başarılar diliyor, misafirperverliklerinden dolayı da Üç Bay Medya ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üç Bay Medya Genel Yayın Koordinatörü Erhan uğurlu ise, “VEAH bölgenin en yoğun faaliyet gösteren kurumlarından biridir. Bu kadar büyük bir kurumun faaliyetlerinin sağlıklı yürütülmesinde şüphesiz güvenlik personellerinin büyük bir desteği olduğunu kamuoyunca bilinmektedir. Özellikle pandemi döneminde karşılaştıkları zorlukları başarıyla geçmeleri de buna bir örnektir. Tüm VEAH personellerine verdikleri emek için teşekkür ediyoruz. Ayrıca bugünkü ziyaretiniz bizleri onurlandırmıştır. Ben tekrardan heyetinizi ağırlamaktan gurur duyduğumu ifade ediyor, saygılar sunuyorum” diye konuştu.
Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (VEAH) güvenlik amiri Selami Bile ve beraberindekilerle Üç Bay Medya Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

VEAH heyeti Üç Bay Medya’nın kurulmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Van’da ve bölgede yayına giren 2 haftalık gazete ve 3 internet haber sitesinin hayırlı olması temennilerinde bulundular.

Ziyarette konuşan VEAH Güvenlik Amiri Selami Bile, “Uzun yıllar Van’a ve Vanlılara basın anlamında birçok katkısı olan ve meslekte 25 yıllık tecrübesi bulunan değerli kardeşimiz Erhan Uğurlu’nun büyük bir medya kuruluşu adı altında vatandaşlara doğru haber ulaştırması anlamında profesyonel bir ekiple yürüttüğü bu işi bizleri fazlasıyla gururlandırmıştır. Van’ımızın güzelliklerini, vatandaşların sesini bölgeye ve Van’a ulaştırmak adına çok anlamlı bulduğum bu grubun daha güzel işlere imza atacağından hiç şüphemiz yoktur. Bizler, okuyucular olarak yakından da takip ettiğimiz Van Hakimiyet Gazetesi, İkra Haber ve Yerel Van Haber’in yayın hayatında başarılar diliyor, misafirperverliklerinden dolayı da Üç Bay Medya ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üç Bay Medya Genel Yayın Koordinatörü Erhan uğurlu ise, “VEAH bölgenin en yoğun faaliyet gösteren kurumlarından biridir. Bu kadar büyük bir kurumun faaliyetlerinin sağlıklı yürütülmesinde şüphesiz güvenlik personellerinin büyük bir desteği olduğunu kamuoyunca bilinmektedir. Özellikle pandemi döneminde karşılaştıkları zorlukları başarıyla geçmeleri de buna bir örnektir. Tüm VEAH personellerine verdikleri emek için teşekkür ediyoruz. Ayrıca bugünkü ziyaretiniz bizleri onurlandırmıştır. Ben tekrardan heyetinizi ağırlamaktan gurur duyduğumu ifade ediyor, saygılar sunuyorum” diye konuştu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber