Başkan Başdinç'e teşekkür ziyareti

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.06.2021 - 14:05, Güncelleme: 12.06.2021 - 14:05
 

Başkan Başdinç'e teşekkür ziyareti

Beyüzümü Mahalle sakinleri 18. Madde İmar Planını çözüme kavuşturan AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç'e teşekkür ziyareti yaparak plaket takdiminde bulundular.

Yoğun uğraşlar sonrası Beyüzümü Mahallesi'nde 18. Madde İmar Planını çözerek, halkın büyük takdirini kazanan AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç'i Parti binasında ziyaret eden Beyüzümü Mahallesi Başkanı Ali Yıldırım, Muhtar Ramazan Eralmaç ve mahalle büyükleri plaket takdim ederek teşekkür ettiler. Konuyla ilgili konuşan Mahalle Başkanı Ali Yıldırım" Mahallemizde 15 yıldır kanayan bir yara haline gelen İmar planı hepimizi çıkmaz bir yola götürmüştü. Arsalarımız birbirleriyle ortak edilerek geleceğe yönelik bir ev bile yapamadık. Başkanımızın gayretli çalışmaları neticesinde bu büyük sorunu çözerek, hepimizi sevince boğmustur. Kendisine canı gönülden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Mahalle Muhtarı Yılmaz Eralmaç ise" Genç, çalışkan ve işin ehli olan Başkanımız Mehmet Nuri Başdinç beye minnettarız.uzun yıldır sonra bize bu güzel müjdeyi vererek tarihi bir hizmete imza attı" diye konuştu. Bu anlamlı ziyareti memnuniyetle karşılayan Başkan Başdinç" AK Parti hizmet partisidir. Bizler de, bu doğrultuda hareket ederek Tuşba ilçemize yakışan hizmetler için çalışıyoruz.  Beyüzümü Mahallesi'nin makus tarihi haline gelen 18. Madde İmar Planı artık çözüme kavuşmuştur. Gayretlerimiz halkımızın refahı ve huzuru içindir. 2023'ün AK Kadroları her zaman halkın emrindedir"  dedi.
Beyüzümü Mahalle sakinleri 18. Madde İmar Planını çözüme kavuşturan AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç'e teşekkür ziyareti yaparak plaket takdiminde bulundular.

Yoğun uğraşlar sonrası Beyüzümü Mahallesi'nde 18. Madde İmar Planını çözerek, halkın büyük takdirini kazanan AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç'i Parti binasında ziyaret eden Beyüzümü Mahallesi Başkanı Ali Yıldırım, Muhtar Ramazan Eralmaç ve mahalle büyükleri plaket takdim ederek teşekkür ettiler.

Konuyla ilgili konuşan Mahalle Başkanı Ali Yıldırım" Mahallemizde 15 yıldır kanayan bir yara haline gelen İmar planı hepimizi çıkmaz bir yola götürmüştü. Arsalarımız birbirleriyle ortak edilerek geleceğe yönelik bir ev bile yapamadık. Başkanımızın gayretli çalışmaları neticesinde bu büyük sorunu çözerek, hepimizi sevince boğmustur. Kendisine canı gönülden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Mahalle Muhtarı Yılmaz Eralmaç ise" Genç, çalışkan ve işin ehli olan Başkanımız Mehmet Nuri Başdinç beye minnettarız.uzun yıldır sonra bize bu güzel müjdeyi vererek tarihi bir hizmete imza attı" diye konuştu.
Bu anlamlı ziyareti memnuniyetle karşılayan Başkan Başdinç" AK Parti hizmet partisidir. Bizler de, bu doğrultuda hareket ederek Tuşba ilçemize yakışan hizmetler için çalışıyoruz.  Beyüzümü Mahallesi'nin makus tarihi haline gelen 18. Madde İmar Planı artık çözüme kavuşmuştur. Gayretlerimiz halkımızın refahı ve huzuru içindir. 2023'ün AK Kadroları her zaman halkın emrindedir"  dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber