Hakkari'de METİ timine roketli saldırı girişimi: 3 terörist öldürüldü

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.06.2021 - 10:34, Güncelleme: 02.06.2021 - 10:34
 

Hakkari'de METİ timine roketli saldırı girişimi: 3 terörist öldürüldü

METİ timine İran topraklarından roket atılması üzerine verilen karşılıkta 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı mayın, el yapımı patlayıcı tespit ve imha timleri (METİ), Türkiye sınırları içerisinde teröristlerin hain tuzaklarını bir bir bertaraf ediyor. Hakkari Yüksekova’da modüler beton duvar yapımında çalışan firmaların emniyetini almak üzere yol araması yapan METİ timine, İran topraklarından roket saldırısında bulunuldu. 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ Saldırı üzerine verilen karşılık neticesinde 3 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi. MSB: BİRLİKLERİMİZDE ZAYİAT YOKTUR Milli Savunma Bakanlığı (MSB), saldırıya ilişkin açıklama yaparak "Birliklerimizde herhangi bir zayiat yoktur." ifadesine yer verdi.  
METİ timine İran topraklarından roket atılması üzerine verilen karşılıkta 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı mayın, el yapımı patlayıcı tespit ve imha timleri (METİ), Türkiye sınırları içerisinde teröristlerin hain tuzaklarını bir bir bertaraf ediyor.

Hakkari Yüksekova’da modüler beton duvar yapımında çalışan firmaların emniyetini almak üzere yol araması yapan METİ timine, İran topraklarından roket saldırısında bulunuldu.

3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Saldırı üzerine verilen karşılık neticesinde 3 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

MSB: BİRLİKLERİMİZDE ZAYİAT YOKTUR

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), saldırıya ilişkin açıklama yaparak "Birliklerimizde herhangi bir zayiat yoktur." ifadesine yer verdi.

 

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber