AA'nın Van'da çektiği Süper Ay fotoğrafları dünya basınında

Siyaset 29.05.2021 - 10:27, Güncelleme: 29.05.2021 - 10:36
 

AA'nın Van'da çektiği Süper Ay fotoğrafları dünya basınında

Süper Ay eşliğinde çekilen kareler, uluslararası basının ilgi odağı oldu.

Ay'ın Dünya'ya en yakın konumda olduğu, normalden daha parlak ve büyük gözlemlendiği "Süper Ay", geçtiğimiz günlerde gözlemlendi ancak konuşulmaya devam ediyor. Türkiye de bu güzel gökyüzü olayına tanıklık ederken, Anadolu Ajansı'nın (AA) servis ettiği kareler, dünya basını tarafından okurlara aktarıldı. VAN'DAKİ SÜPER AY MANZARASI ULUSLARARASI BASINDA Anadolu Ajansı Foto Muhabiri Özkan Bilgin, Van'da "Süper Ay" manzarası eşliğinde çobanların geçişini görüntüledi. Uluslararası çeşitli gazeteler ve medya kuruluşları, fotoğrafları "Dünya'dan en iyi Süper Ay fotoğrafları" şeklinde servis etti.
Süper Ay eşliğinde çekilen kareler, uluslararası basının ilgi odağı oldu.

Ay'ın Dünya'ya en yakın konumda olduğu, normalden daha parlak ve büyük gözlemlendiği "Süper Ay", geçtiğimiz günlerde gözlemlendi ancak konuşulmaya devam ediyor.

Türkiye de bu güzel gökyüzü olayına tanıklık ederken, Anadolu Ajansı'nın (AA) servis ettiği kareler, dünya basını tarafından okurlara aktarıldı.

VAN'DAKİ SÜPER AY MANZARASI ULUSLARARASI BASINDA

Anadolu Ajansı Foto Muhabiri Özkan Bilgin, Van'da "Süper Ay" manzarası eşliğinde çobanların geçişini görüntüledi.

Uluslararası çeşitli gazeteler ve medya kuruluşları, fotoğrafları "Dünya'dan en iyi Süper Ay fotoğrafları" şeklinde servis etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber