Cumhurbaşkanı sevdalısı siyasetçi Koçak'tan 3 Bay Medya Grubuna ziyaret

Gündem 28.05.2021 - 09:49, Güncelleme: 28.05.2021 - 09:49
 

Cumhurbaşkanı sevdalısı siyasetçi Koçak'tan 3 Bay Medya Grubuna ziyaret

AK Parti Van Milletvekili Aday Adaylarından, aynı zamanda Cumhurbaşkanı sevdalısı olarak tanınan Ahmet Koçak, 3 Bay Medya grubunu ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Her seçim döneminde AK Partide Milletvekili aday adaylığını açıklayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sadakatini gösteren duayen siyasetçi Ahmet Koçak, 3 Bay Medya grubu yöneticilerinden Erhan Uğurlu'ya yaptığı ziyaretinde siyaset zemininde Türkiye'nin hedef alındığı konulara değindi.         Tarafsız ve ilkeli yayın anlayışıyla Van ve bölge illere yayın hizmeti vermeye başlayan 3 Bay Medya grubuna yayın hayatında üstün başarılar dileyen Koçak"  Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001 yılında kurularak , 2002 yılında iktidar olan AK Parti sayesinde cennet gibi olan ülkemiz şaha kalkarak büyük ve bağımsız bir güç haline geldi. Tüm şer odakları tarafından yüzlerce saldırıya maruz kalan AK Parti tüm mazlumların şeref madalyasıdır" dedi.   "Hiçbir zaman dava çizgimden vazgeçmeyeceğim" Şevi aşireti Mir alayından Arif beyin torunu olan Vanlı Duayen siyasetçi Ahmet Koçak" Cumhurbaşkanımızın Belediye başkanlığı döneminde İstanbul'da eğitimci müdür olarak görev yapıyordum. O dönemde siyaset zemininde olmasa da aynı davaya gönül vermiş biri olarak sayın reisimizle hak yolunda yollarımız birleşti. Dün olduğu gibi bugün de, büyük bir aşkla davamıza hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. 6 dönem Van Milletvekili aday adayı, 2 dönem İl başkan aday adayı ve 1 dönemde Tuşba ilçe Belediye Başkan aday adaylığımı açıkladım. Tüm zorlu şartlara rağmen, seçmenlerimizle buluşarak AK Parti bayrağını biraz daha yukarıya taşımak için canla başla mücadele ettim.   "Canım  da malımda reise feda olsun" "Yolumuz dikenlidir, ayağını seven gelmesin" diyen Koçak" Ben vatanıma, milletime, ülkeme,toprağıma ve şehrime aşık biriyim. Hizmet aşkı içinde yanıp kavruluyorum. En büyük hayalim AK Parti çatısı altında hemşehrilerime hizmet etmek en büyük hayalimdir. Bu uğurda büyük maddi kayıplarım olsada canım ve malım Cumhurbaşkanımızın yoluna feda olsun" dedi.  " Saldırılar bizleri yolumuzdan alıkoyamaz"  "Bizim davamız hak yoludur" cümlesinin altını çizerek konuşmasını sürdüren Koçak" Ben iyi gün dostu değilim. Annemden helal süt emmiş, hayatım boyunca haksızlığa boyun eğmemiş bir kardeşinizim. IMF'nin ağır şartları altında ezilen bir Türkiye'yi bağımsız ve büyük güç haline getiren Başkan Erdoğan ve dava arkadaşlarına büyük saldırılar sürekli olarak düzenleniyor. Eski Türkiye hayali kuran hainlerin kirli hayalleri kursaklarında kalacaktır. sebebi ölüm dahi olsa inandığımız davamızdan beni hiçbir güç alıkoyamaz. Şahsımın AK Parti davasına olan bağlılığı pamuk ipliğine bağlı değildir" ifadelerini kullandı.  Yapılan ziyareti büyük memnuniyetle karşılayan 3 Bay Medya grubu yöneticilerinden Erhan Uğurlu" Her zaman haklının yanında olmayı ilke edinen, halkın sesi ve nefesi olmayı şiar edindik. Bu ilkeler doğrultusunda hareket ederek, basın camiasına damga vurmak istiyoruz" diyerek ziyarette bulunan siyasetçi Ahmet Koçak'a teşekkür etti.
AK Parti Van Milletvekili Aday Adaylarından, aynı zamanda Cumhurbaşkanı sevdalısı olarak tanınan Ahmet Koçak, 3 Bay Medya grubunu ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Her seçim döneminde AK Partide Milletvekili aday adaylığını açıklayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sadakatini gösteren duayen siyasetçi Ahmet Koçak, 3 Bay Medya grubu yöneticilerinden Erhan Uğurlu'ya yaptığı ziyaretinde siyaset zemininde Türkiye'nin hedef alındığı konulara değindi.       
 Tarafsız ve ilkeli yayın anlayışıyla Van ve bölge illere yayın hizmeti vermeye başlayan 3 Bay Medya grubuna yayın hayatında üstün başarılar dileyen Koçak"  Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001 yılında kurularak , 2002 yılında iktidar olan AK Parti sayesinde cennet gibi olan ülkemiz şaha kalkarak büyük ve bağımsız bir güç haline geldi. Tüm şer odakları tarafından yüzlerce saldırıya maruz kalan AK Parti tüm mazlumların şeref madalyasıdır" dedi.  

"Hiçbir zaman dava çizgimden vazgeçmeyeceğim"
Şevi aşireti Mir alayından Arif beyin torunu olan Vanlı Duayen siyasetçi Ahmet Koçak" Cumhurbaşkanımızın Belediye başkanlığı döneminde İstanbul'da eğitimci müdür olarak görev yapıyordum. O dönemde siyaset zemininde olmasa da aynı davaya gönül vermiş biri olarak sayın reisimizle hak yolunda yollarımız birleşti. Dün olduğu gibi bugün de, büyük bir aşkla davamıza hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. 6 dönem Van Milletvekili aday adayı, 2 dönem İl başkan aday adayı ve 1 dönemde Tuşba ilçe Belediye Başkan aday adaylığımı açıkladım. Tüm zorlu şartlara rağmen, seçmenlerimizle buluşarak AK Parti bayrağını biraz daha yukarıya taşımak için canla başla mücadele ettim.

 
"Canım  da malımda reise feda olsun"
"Yolumuz dikenlidir, ayağını seven gelmesin" diyen Koçak" Ben vatanıma, milletime, ülkeme,toprağıma ve şehrime aşık biriyim. Hizmet aşkı içinde yanıp kavruluyorum. En büyük hayalim AK Parti çatısı altında hemşehrilerime hizmet etmek en büyük hayalimdir. Bu uğurda büyük maddi kayıplarım olsada canım ve malım Cumhurbaşkanımızın yoluna feda olsun" dedi. 


" Saldırılar bizleri yolumuzdan alıkoyamaz" 
"Bizim davamız hak yoludur" cümlesinin altını çizerek konuşmasını sürdüren Koçak" Ben iyi gün dostu değilim. Annemden helal süt emmiş, hayatım boyunca haksızlığa boyun eğmemiş bir kardeşinizim. IMF'nin ağır şartları altında ezilen bir Türkiye'yi bağımsız ve büyük güç haline getiren Başkan Erdoğan ve dava arkadaşlarına büyük saldırılar sürekli olarak düzenleniyor. Eski Türkiye hayali kuran hainlerin kirli hayalleri kursaklarında kalacaktır. sebebi ölüm dahi olsa inandığımız davamızdan beni hiçbir güç alıkoyamaz. Şahsımın AK Parti davasına olan bağlılığı pamuk ipliğine bağlı değildir" ifadelerini kullandı. 


Yapılan ziyareti büyük memnuniyetle karşılayan 3 Bay Medya grubu yöneticilerinden Erhan Uğurlu" Her zaman haklının yanında olmayı ilke edinen, halkın sesi ve nefesi olmayı şiar edindik. Bu ilkeler doğrultusunda hareket ederek, basın camiasına damga vurmak istiyoruz" diyerek ziyarette bulunan siyasetçi Ahmet Koçak'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber