Genç Kanaat önderi Atlı Yüksekova'da Büyük Coşkuyla Karşılandı

Gündem 27.05.2021 - 16:26, Güncelleme: 27.05.2021 - 16:56
 

Genç Kanaat önderi Atlı Yüksekova'da Büyük Coşkuyla Karşılandı

Hakkari’nin genç kanaat önderlerinden Silehi Aşiret Reisi Mehmet Alayı Atlı, Yüksekova’ya giderek çeşitli temaslarda bulunarak bölge halkını ziyaret etti. Kanaat önderi Atlı’yı ilçenin önde gelen Diri Aşireti’nin büyüğü Hacı İdris Öner ve kalabalık bir kitle karşıladı.

Yüksekova’daki ziyareti esnasında bazı Kamu Kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşlarını, merkez ve ilçe köylerini ziyaret eden genç kanaat önderi Atlı, bölgesel barışın birlik ve beraberliğin sağlanması vurgusu yaptı. Ziyaret esnasında konuşan Atlı, “Bizim var oluşumuzun temeli birlik ve beraberliğimizdir. Ülkemize, vatanımıza ve değerlerimize sahip çıkarak daha güzel bir gelecek inşa edebiliriz "dedi. Atlı sözlerine devamla; “Memleketimizi daha yaşanılır bir yer yapmak, herkesi aş ve iş sahibi yapmak, insanımızı başımızın üstünde tutarak sorunlarına çözüm bulmak, bütün husumetlerin barışla sonuçlanması için çabalamak boynumuzun borcudur. Biz kocaman bir aileyiz ve her bir ferdimiz gözümüzün nurudur. Elbette ki sorunlarımız, sıkıntılarımız vardır fakat el ele vererek hepsinin üstesinden gelmeye muktediriz. Esasında bizim memleketimizin her karış toprağı bereketlidir, her insanımız ülkemize katma değer katabilecek kapasiteye sahiptir. Mevcut potansiyelimizi harekete geçirdiğimizde huzur ve bolluk dolu bir gelecek bizleri beklemektedir. Gücümüzün farkında olalım. Bu düşüncelerle bizlere ziyaretlerde eşlik edenlere ve bizi ağırlayan değerli insanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. Kanaat önderi Atlı iki günlük yoğun ziyaretlerinde son olarak da ilçenin önde gelen Diri Aşireti’nin büyüğü Hacı İdris Öner'i evinde kalabalık bir heyetle ziyaret etti. Haber: Celil Çelçok /Hakkari
Hakkari’nin genç kanaat önderlerinden Silehi Aşiret Reisi Mehmet Alayı Atlı, Yüksekova’ya giderek çeşitli temaslarda bulunarak bölge halkını ziyaret etti. Kanaat önderi Atlı’yı ilçenin önde gelen Diri Aşireti’nin büyüğü Hacı İdris Öner ve kalabalık bir kitle karşıladı.

Yüksekova’daki ziyareti esnasında bazı Kamu Kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşlarını, merkez ve ilçe köylerini ziyaret eden genç kanaat önderi Atlı, bölgesel barışın birlik ve beraberliğin sağlanması vurgusu yaptı.

Ziyaret esnasında konuşan Atlı, “Bizim var oluşumuzun temeli birlik ve beraberliğimizdir. Ülkemize, vatanımıza ve değerlerimize sahip çıkarak daha güzel bir gelecek inşa edebiliriz "dedi.

Atlı sözlerine devamla; “Memleketimizi daha yaşanılır bir yer yapmak, herkesi aş ve iş sahibi yapmak, insanımızı başımızın üstünde tutarak sorunlarına çözüm bulmak, bütün husumetlerin barışla sonuçlanması için çabalamak boynumuzun borcudur. Biz kocaman bir aileyiz ve her bir ferdimiz gözümüzün nurudur. Elbette ki sorunlarımız, sıkıntılarımız vardır fakat el ele vererek hepsinin üstesinden gelmeye muktediriz. Esasında bizim memleketimizin her karış toprağı bereketlidir, her insanımız ülkemize katma değer katabilecek kapasiteye sahiptir. Mevcut potansiyelimizi harekete geçirdiğimizde huzur ve bolluk dolu bir gelecek bizleri beklemektedir. Gücümüzün farkında olalım. Bu düşüncelerle bizlere ziyaretlerde eşlik edenlere ve bizi ağırlayan değerli insanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kanaat önderi Atlı iki günlük yoğun ziyaretlerinde son olarak da ilçenin önde gelen Diri Aşireti’nin büyüğü Hacı İdris Öner'i evinde kalabalık bir heyetle ziyaret etti.


Haber: Celil Çelçok /Hakkari

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber