Fotoğrafları gösterdi! Sebahattin Girgin her şeyi anlattı: Kibariye beni dolandırdı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.05.2021 - 14:56, Güncelleme: 27.05.2021 - 15:08
 

Fotoğrafları gösterdi! Sebahattin Girgin her şeyi anlattı: Kibariye beni dolandırdı

Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık hakkında İş insanı Sebahattin Girgin ortaya attığı iddialar olay oldu.

Sık sık eşi Ali Küçükbalçık'ın ihanet haberleri ile gündeme gelen Kibariye'nin geçtiğimiz günlerde parasal sıkıntıya düştüğü haberleri çıkmıştı. Borçları yüzünden başı derde giren Kibariye'nin kapısına alacaklıların dayandığı haberi yapılmıştı. Kibariye'nin Bodrum Gündoğan'daki villasına alacaklıların el koyup yerleştiği söylenmişti. Polis ekiplerine yapılan şikayetler sonucu evin boşaltıldığı ileri sürülmüştü. Kibariye'nin villaya 5 milyon TL fiyat biçtiği iddia edilmişti. Kibariye’nin evinin satılık olduğunu yakın bir arkadaşının vasıtasıyla öğrendiğini söyleyen Sebahattin Girgin, "Bodrum’da yaşayan yakın bir arkadaşıma eve bakmasını rica ettim. 'Ev çok güzel kaçırma' deyince, Kibariye'yle masaya oturduk" dedi. Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık’ın Ataşehir’deki evlerine eşiyle beraber gittiğini söyleyen iş insanı, "Bu evi iki sene önce 4.5 milyon TL'ye Kibariye Hanım'dan satın aldım. 2 milyon 300 bin TL banka borcu vardı, 2 milyon 200 bin TL'yi de onlara ödeme kaydıyla anlaştık. 500 bin TL de emlakçılara komisyon verdik..." diye konuştu. "Yaptığımız protokol bizim ön sözleşmemiz, hepsi bende mevcut" diyen Girgin "Eşimle beraber Kibariye Hanım'ın kendi evine gittik. Elimde noterin kendi el yazısıyla belgesi var. 'Benim okumam, yazmam yok' dedi." ifadelerini kullandı. Yaşananları anlatan Girgin "Noter bunu kendi el yazısıyla yazdı, Kibariye Hanım'ın da imzası var. Bu işlemler sonrası ödeme yaptık, sözleşmede hepsi yazıyor. Evi bana sattığına dair noterin kendi imzası, satış vekaletiyle beraber elimde..." şeklinde konuştu. Dekontlarla ilgili Girgin "Ali Bey'in 'Hiçbir alacağım kalmamıştır, tüm alacaklarımı almışımdır' diye imzaladığı belge elimde. Yatırdığım para dekontları elimde." dedi.Sözlerinin devamında Girgin "Özellikle açıklamalara şunları yazdım; 'Kibariye Küçükbalçık adına eft yapılmıştır'. Yani ev karşılığı. Bunun haricinde Audi marka bir arabayı Kibariye Hanım'a vermiştim, o da götürüp kendi kızının adına noterden satış yapmış. Onun evrakları da burada..." diye konuştu. 
Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık hakkında İş insanı Sebahattin Girgin ortaya attığı iddialar olay oldu.

Sık sık eşi Ali Küçükbalçık'ın ihanet haberleri ile gündeme gelen Kibariye'nin geçtiğimiz günlerde parasal sıkıntıya düştüğü haberleri çıkmıştı. Borçları yüzünden başı derde giren Kibariye'nin kapısına alacaklıların dayandığı haberi yapılmıştı.

Kibariye'nin Bodrum Gündoğan'daki villasına alacaklıların el koyup yerleştiği söylenmişti. Polis ekiplerine yapılan şikayetler sonucu evin boşaltıldığı ileri sürülmüştü. Kibariye'nin villaya 5 milyon TL fiyat biçtiği iddia edilmişti.
Kibariye’nin evinin satılık olduğunu yakın bir arkadaşının vasıtasıyla öğrendiğini söyleyen Sebahattin Girgin, "Bodrum’da yaşayan yakın bir arkadaşıma eve bakmasını rica ettim. 'Ev çok güzel kaçırma' deyince, Kibariye'yle masaya oturduk" dedi.

Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık’ın Ataşehir’deki evlerine eşiyle beraber gittiğini söyleyen iş insanı, "Bu evi iki sene önce 4.5 milyon TL'ye Kibariye Hanım'dan satın aldım. 2 milyon 300 bin TL banka borcu vardı, 2 milyon 200 bin TL'yi de onlara ödeme kaydıyla anlaştık. 500 bin TL de emlakçılara komisyon verdik..." diye konuştu.
"Yaptığımız protokol bizim ön sözleşmemiz, hepsi bende mevcut" diyen Girgin "Eşimle beraber Kibariye Hanım'ın kendi evine gittik. Elimde noterin kendi el yazısıyla belgesi var. 'Benim okumam, yazmam yok' dedi." ifadelerini kullandı.
Yaşananları anlatan Girgin "Noter bunu kendi el yazısıyla yazdı, Kibariye Hanım'ın da imzası var. Bu işlemler sonrası ödeme yaptık, sözleşmede hepsi yazıyor. Evi bana sattığına dair noterin kendi imzası, satış vekaletiyle beraber elimde..." şeklinde konuştu.

Dekontlarla ilgili Girgin "Ali Bey'in 'Hiçbir alacağım kalmamıştır, tüm alacaklarımı almışımdır' diye imzaladığı belge elimde. Yatırdığım para dekontları elimde." dedi.Sözlerinin devamında Girgin "Özellikle açıklamalara şunları yazdım; ' Kibariye Küçükbalçık adına eft yapılmıştır'. Yani ev karşılığı. Bunun haricinde Audi marka bir arabayı Kibariye Hanım'a vermiştim, o da götürüp kendi kızının adına noterden satış yapmış. Onun evrakları da burada..." diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber