Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Orhan’dan Başhekim Çelik'e Ziyaret

Sağlık (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.04.2021 - 21:08, Güncelleme: 27.04.2021 - 21:09
 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Orhan’dan Başhekim Çelik'e Ziyaret

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve AK Parti Eski Van Milletvekili Gülşen Orhan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik'i makamında ziyaret etti.

Bir dizi incelemelerde bulunmak için Van'da bulunan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan  Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi içinde yeni yapılan 3. seviye 29 yataklı yoğun bakım inşaatını yerinde inceleyerek Yoğunbakım inşaatının son aşamaları konularda  Hastane Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik ve Hastane İdarecilerinden bilgiler aldı. Orhan, Vanımız son dönemlerde baya büyük sıkıntılarla başbaşa kaldı çığ felaketi, deprem ve en son olarakta Kovid-19 pandemisi ama her defasında Van eğitim ve Araştırma Hastanesinin verdiği kaliteli sağlık hizmetleri bizleri umutlandırdı ve çok sevindiridi dedi. Ziyaret esnasında Van Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik ise, hastanemiz Yönetimi olarak Van Valiliğimiz ve İl Sağlık Müdürlüğümüzün destekleriyle çok kısa zamanda birçok birimlerimizi hizmete açarak halkımızın hizmetine sunmanın gururu içindeyiz, Başhekim Doç. Dr. Sebahattin Çelik yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bir süre sohbet ettikten sonra ziyaret sona erdi.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve AK Parti Eski Van Milletvekili Gülşen Orhan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik'i makamında ziyaret etti.

Bir dizi incelemelerde bulunmak için Van'da bulunan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan  Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi içinde yeni yapılan 3. seviye 29 yataklı yoğun bakım inşaatını yerinde inceleyerek Yoğunbakım inşaatının son aşamaları konularda  Hastane Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik ve Hastane İdarecilerinden bilgiler aldı. Orhan, Vanımız son dönemlerde baya büyük sıkıntılarla başbaşa kaldı çığ felaketi, deprem ve en son olarakta Kovid-19 pandemisi ama her defasında Van eğitim ve Araştırma Hastanesinin verdiği kaliteli sağlık hizmetleri bizleri umutlandırdı ve çok sevindiridi dedi.

Ziyaret esnasında Van Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik ise, hastanemiz Yönetimi olarak Van Valiliğimiz ve İl Sağlık Müdürlüğümüzün destekleriyle çok kısa zamanda birçok birimlerimizi hizmete açarak halkımızın hizmetine sunmanın gururu içindeyiz, Başhekim Doç. Dr. Sebahattin Çelik yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bir süre sohbet ettikten sonra ziyaret sona erdi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber