İl Müdürü İnanç, Deprem Bölgesini Ziyaret Etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2020 - 23:59, Güncelleme: 26.02.2020 - 23:59
 

İl Müdürü İnanç, Deprem Bölgesini Ziyaret Etti

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri Başkale’de deprem bölgesini ziyaret ederek, bölgede yapılacak çalışmalar için incelemelerde bulundu. İran’ın hoy kentinde meydana gelen ve Başkale’de yıkıma neden olan 5,9 şiddetinde ki deprem sonrası yaralar sarılmaya başlandı. Bir çok kamu kurum ve kuruluşunun anında hizmet götürdüğü Başkale’ye, depremin ilk saatlerinde bölgeye giden Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, bugün beraberinde ki kalabalık bir heyetle bilançonun en ağır yaşandığı Özpınar köyünde ve depremden etkilenen çevre köylerde yapılacak gençlik faaliyetleri alanında incelemelerini tamamladı. Özpınar köyünde ilk olarak depremde hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulunan Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve beraberindekiler daha sonra Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü faaliyetlerinin yapılacağı alanlarda incelemelerini gerçekleştirdi. Yapılan incelemelerin ardından Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sosyal medya hesabından çalışmalar ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Yapılan duyuruda, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Özpınar köyü ve çevre köylerde depremzede çocuklar için sportif faaliyetler ve gençlik faaliyetleri yürütüleceği belirtildi. Ayrıca bölgeye tam donanımlı Mobil Gençlik Merkezini bölgeye gönderilmesi için hazırlıklara başlanıldığını, depremden etkilenen çocukların deprem psikolojisinden uzaklaşmalarına yönelik çalışmaların yapılacağı vurgulandı. Deprem bölgesini ziyaret eden Genclik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’a, Gençlik Merkezleri Şube Müdürü Sunullah Erçek, Tuşba Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ebubekir Şahin, Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Çeliktaş eşlik etti.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri Başkale’de deprem bölgesini ziyaret ederek, bölgede yapılacak çalışmalar için incelemelerde bulundu.

İran’ın hoy kentinde meydana gelen ve Başkale’de yıkıma neden olan 5,9 şiddetinde ki deprem sonrası yaralar sarılmaya başlandı. Bir çok kamu kurum ve kuruluşunun anında hizmet götürdüğü Başkale’ye, depremin ilk saatlerinde bölgeye giden Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, bugün beraberinde ki kalabalık bir heyetle bilançonun en ağır yaşandığı Özpınar köyünde ve depremden etkilenen çevre köylerde yapılacak gençlik faaliyetleri alanında incelemelerini tamamladı.

Özpınar köyünde ilk olarak depremde hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulunan Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve beraberindekiler daha sonra Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü faaliyetlerinin yapılacağı alanlarda incelemelerini gerçekleştirdi. Yapılan incelemelerin ardından Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sosyal medya hesabından çalışmalar ile ilgili bilgiler paylaşıldı.

Yapılan duyuruda, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Özpınar köyü ve çevre köylerde depremzede çocuklar için sportif faaliyetler ve gençlik faaliyetleri yürütüleceği belirtildi. Ayrıca bölgeye tam donanımlı Mobil Gençlik Merkezini bölgeye gönderilmesi için hazırlıklara başlanıldığını, depremden etkilenen çocukların deprem psikolojisinden uzaklaşmalarına yönelik çalışmaların yapılacağı vurgulandı.

Deprem bölgesini ziyaret eden Genclik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’a, Gençlik Merkezleri Şube Müdürü Sunullah Erçek, Tuşba Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ebubekir Şahin, Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Çeliktaş eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber