Hastanede tedavi gören çocuklara oyuncak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2021 - 13:52, Güncelleme: 01.01.2021 - 13:52
 

Hastanede tedavi gören çocuklara oyuncak

Van'da KENT mobilya, fıtness aletleri ve çocuk oyun grupları üretimi yapan Mimoza Park Dizayn firma yetkilileri Alaaddin Durmiş,Tarık Encu, Selami Reisoğlu ve Van Yatırım İzlenme Şefi Faruk Balta tarafından Toplumsal Duyarlılık Projesi'nde tarafından çocuk merkezi ve tedavi gören çocuklara oyuncak hediye edildi. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından hastanede sürdürülen 'iyilik yap Kardeşliği merkezi Projesi', kardeşliğini yaygınlaştırırken, proje kapsamında toplanan oyuncakların bir kısmı tedavi gören çocuklara hediye edildi. Hastane Başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik'in öncülüğünde Sosyal İşler görevlileri ile Toplumsal Duyarlılık Projesi'nde yer alan oluşum tarafından çocuklara hediye edilen oyuncaklar, hem çocukları, hem de çocukların aileleri mutlu oluyor. Hastane Başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik beraberindeki Hastane Başhekim yardımcısı Op.Dr.Kadir Bartın ,Başhekim yardımcısı, Opr.Dr. Şehmus Kaya ,Başhekim yardımıcısı Uzm.Dr. Pelin Karacaoğlu Hastane Sorumlu hemşiresi Fatma Erdemir ,Hastane Çalışanları ve idarecilerininde katıldığı Toplumsal Duyarlılık Projesi'nde yer alan yetkililere teşekkür plaketi takdim ederek programa geçildi Proje kapsamında hastanede tedavi gören çocukların içinde bulunduğu ruh halinden uzak tutabilmek, onları oyun dünyasına taşıyabilmek ve onları bulundukları ortamda mutlu edebilmek adına Hastane ile ortak bir çalışma yaptıklarını belirttiler. Teşekkür konuşması ve Kesilen kurdelenin akabinde programa son verildi.

Van'da KENT mobilya, fıtness aletleri ve çocuk oyun grupları üretimi yapan Mimoza Park Dizayn firma yetkilileri Alaaddin Durmiş,Tarık Encu, Selami Reisoğlu ve Van Yatırım İzlenme Şefi Faruk Balta tarafından Toplumsal Duyarlılık Projesi'nde tarafından çocuk merkezi ve tedavi gören çocuklara oyuncak hediye edildi.
Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından hastanede sürdürülen 'iyilik yap Kardeşliği merkezi Projesi', kardeşliğini yaygınlaştırırken, proje kapsamında toplanan oyuncakların bir kısmı tedavi gören çocuklara hediye edildi.

Hastane Başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik'in öncülüğünde Sosyal İşler görevlileri ile Toplumsal Duyarlılık Projesi'nde yer alan oluşum tarafından çocuklara hediye edilen oyuncaklar, hem çocukları, hem de çocukların aileleri mutlu oluyor.
Hastane Başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik beraberindeki Hastane Başhekim yardımcısı Op.Dr.Kadir Bartın ,Başhekim yardımcısı, Opr.Dr. Şehmus Kaya ,Başhekim yardımıcısı Uzm.Dr. Pelin Karacaoğlu Hastane Sorumlu hemşiresi Fatma Erdemir ,Hastane Çalışanları ve idarecilerininde katıldığı Toplumsal Duyarlılık Projesi'nde yer alan yetkililere teşekkür plaketi takdim ederek programa geçildi Proje kapsamında hastanede tedavi gören çocukların içinde bulunduğu ruh halinden uzak tutabilmek, onları oyun dünyasına taşıyabilmek ve onları bulundukları ortamda mutlu edebilmek adına Hastane ile ortak bir çalışma yaptıklarını belirttiler.
Teşekkür konuşması ve Kesilen kurdelenin akabinde programa son verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber