Genel Başkan Taşdemir 'Milli Değerlerimize Karşı Çıkan Herkes Bizim Düşmanımızdır'

Van Haber 18.01.2023 - 18:07, Güncelleme: 18.01.2023 - 18:07
 

Genel Başkan Taşdemir 'Milli Değerlerimize Karşı Çıkan Herkes Bizim Düşmanımızdır'

Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir, "Milli ve manevi değerlerimize karşı çıkan kim varsa bizim düşmanımızdır" dedi.

    Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir, "Milli ve manevi değerlerimize karşı çıkan kim varsa bizim düşmanımızdır" dedi.   Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Bayraktar grubunu hedef alan sözlerine "Haddini bil" diyerek sert tepki veren Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir" Türkiye genelinde on binlerce üyesi olan bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak, bugüne kadar siyasi tartışmaların hep dışında kalma gayreti içinde olduk. Oluşumumuza siyasi cenahtan iftiralar atılmasına belli bir siyasi çizgiye yaftalanmasına rağmen, çizgimizi bozmadan yapılanlara kayıtsız kalmadan amacımızın sadece Millî ve Manevî değerlerimize bağlı olmak, Vatanın siyaset üstü bir kavram olduğunu ve bölünmez bütünlüğünü korumayı amaçladığını bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar ve söylemlerle gösterdik"dedi.   "MİLLİ DEĞERLERİMİZE DİL UZATANLAR DÜŞMANIMIZDIR"   Genel Başkan Taşdemir,"   İlk k defa bir siyasi parti liderinin haddini aşarak bizler için siyaset üstü anlam ifade eden İHA ve SİHA'ların üreticisi BAYRAKTAR şirketini hedef aldığını ve iktidar olursak dokunacağız dediğine şahit olduk. Bu anlamda milli değerlerimizi yıpratmaya ve karalamaya çalışan kim varsa bizim düşmanımızdır. Bu mesnetsiz açıklamayı zaten yapılan anket sonuçlarında %0.1 oy oranına sahip olan Deva Partisi Genel başkanı Ali Babacan  dile getirme cürretinde bulunarak haddini aşmıştır.   "GENÇLERİMİZ ONLARA SANDIKTA HADLERİNİ BİLDİRECEK"     Ülke genelinde on binlerce üyesi bulunan Vatansever Gençler Derneği olarak ülkemizin yüz akı dünya savaş tarihini yeniden şekillendiren ve her platformda göğsümüzü kabartan millî değerimiz BAYRAKTAR şirketine dokunmak senin haddine değildir. Bu ülkenin Vatanseverleri gireceğin ilk seçimde zaten sana haddini demokratik yollarla bildirecektir.   TÜM DÜNYA İHALARIMIZA  VE SİHALARIMIZA  HAYRAN, İÇERDEKİLER DÜŞMAN!   Tüm dünyanın gıpta ile baktığı İHA ve SİHA'lara imha edilen düşmanları dâhi hayranlık besliyor iken bakan eskisi Babacan'ın ihanet konusunda tez yapılabilecek bu söylemi en hafif tabiriyle alçaklıktır.  Buradan 81 il ve dünya genelinde bulunan bütün Vatanseverlere seslenmek istiyor Mayıs ayında yapılması düşünülen sözde Deva özde ülkenin bölünmez bütünlüğüne bela olan bu siyasi partiye ve Genel başkanı bakan eskisi Babacan'a haddini sandıkta  bildirmeleridir. Ayrıca 6'lı masanın diğer bileşenlerinin yapılan bu akla ziyan ve ihanet kokan açıklamadan ötürü kendisini ikaz etmesini ve kamuoyundan özür dilemesini talep etmesi gerekmektedir yoksa bunun yansıması Millet ittifakına yaklaşan seçimlerde büyük zarar verecektir. Oy oranını göz önünde bulunduracak olursak sunacağı katkı verdiği zararın çok ama çok altında olacaktır. Sahayı bilen 81 ilde yapılanması ile aktif bir şekilde çalışan Vatansever Gençler Derneğinin bu uyarısını dikkate alacağınızı umuyor yapılacak olan seçimlerde Deva Partisi hariç tüm siyasi partilere başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.
Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir, "Milli ve manevi değerlerimize karşı çıkan kim varsa bizim düşmanımızdır" dedi.
 
 
Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir, "Milli ve manevi değerlerimize karşı çıkan kim varsa bizim düşmanımızdır" dedi.
 
Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Bayraktar grubunu hedef alan sözlerine "Haddini bil" diyerek sert tepki veren Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir" Türkiye genelinde on binlerce üyesi olan bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak, bugüne kadar siyasi tartışmaların hep dışında kalma gayreti içinde olduk. Oluşumumuza siyasi cenahtan iftiralar atılmasına belli bir siyasi çizgiye yaftalanmasına rağmen, çizgimizi bozmadan yapılanlara kayıtsız kalmadan amacımızın sadece Millî ve Manevî değerlerimize bağlı olmak, Vatanın siyaset üstü bir kavram olduğunu ve bölünmez bütünlüğünü korumayı amaçladığını bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar ve söylemlerle gösterdik"dedi.
 
"MİLLİ DEĞERLERİMİZE DİL UZATANLAR DÜŞMANIMIZDIR"
 
Genel Başkan Taşdemir,"
  İlk k defa bir siyasi parti liderinin haddini aşarak bizler için siyaset üstü anlam ifade eden İHA ve SİHA'ların üreticisi BAYRAKTAR şirketini hedef aldığını ve iktidar olursak dokunacağız dediğine şahit olduk. Bu anlamda milli değerlerimizi yıpratmaya ve karalamaya çalışan kim varsa bizim düşmanımızdır. Bu mesnetsiz açıklamayı zaten yapılan anket sonuçlarında %0.1 oy oranına sahip olan Deva Partisi Genel başkanı Ali Babacan  dile getirme cürretinde bulunarak haddini aşmıştır.
 
"GENÇLERİMİZ ONLARA SANDIKTA HADLERİNİ BİLDİRECEK"
 
  Ülke genelinde on binlerce üyesi bulunan Vatansever Gençler Derneği olarak ülkemizin yüz akı dünya savaş tarihini yeniden şekillendiren ve her platformda göğsümüzü kabartan millî değerimiz BAYRAKTAR şirketine dokunmak senin haddine değildir. Bu ülkenin Vatanseverleri gireceğin ilk seçimde zaten sana haddini demokratik yollarla bildirecektir.
 
TÜM DÜNYA İHALARIMIZA  VE SİHALARIMIZA  HAYRAN, İÇERDEKİLER DÜŞMAN!
 
Tüm dünyanın gıpta ile baktığı İHA ve SİHA'lara imha edilen düşmanları dâhi hayranlık besliyor iken bakan eskisi Babacan'ın ihanet konusunda tez yapılabilecek bu söylemi en hafif tabiriyle alçaklıktır. 
Buradan 81 il ve dünya genelinde bulunan bütün Vatanseverlere seslenmek istiyor Mayıs ayında yapılması düşünülen sözde Deva özde ülkenin bölünmez bütünlüğüne bela olan bu siyasi partiye ve Genel başkanı bakan eskisi Babacan'a haddini sandıkta  bildirmeleridir. Ayrıca 6'lı masanın diğer bileşenlerinin yapılan bu akla ziyan ve ihanet kokan açıklamadan ötürü kendisini ikaz etmesini ve kamuoyundan özür dilemesini talep etmesi gerekmektedir yoksa bunun yansıması Millet ittifakına yaklaşan seçimlerde büyük zarar verecektir. Oy oranını göz önünde bulunduracak olursak sunacağı katkı verdiği zararın çok ama çok altında olacaktır. Sahayı bilen 81 ilde yapılanması ile aktif bir şekilde çalışan Vatansever Gençler Derneğinin bu uyarısını dikkate alacağınızı umuyor yapılacak olan seçimlerde Deva Partisi hariç tüm siyasi partilere başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber