Milletvekili Türkmenoğlu gençlerle buluştu

Van Haber 30.07.2023 - 23:13, Güncelleme: 30.07.2023 - 23:13
 

Milletvekili Türkmenoğlu gençlerle buluştu

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Şişli Öğretmenevi bahçesinde gençlerle buluşarak, bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

28. Dönem TBMM'nin tatile girmesiyle Van'da yoğun çalışma programı arasında gençleri unutmayan AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu,"Bugünün hayali yarının gerçeğidir gençlerimiz. Varlığınızla ülkemizin ve şehrimizin yolunu aydınlatmaya devam edin" dedi. Milletvekili Türkmenoğlu, bilgi, birikim ve tecrübelerini Vanlı gençlerle paylaşarak önemli öğütlerde de bulundu.  Biz gençliğe inanıyoruz. Gençliğimizi çok seviyoruz" şeklinde konuşmasını sürdüren Türkmenoğlu" Gençlerin bize kattığı inanılmaz vizyonlar oluyor. Onun için onlara minnettarız” . "GENÇLERİMİZİN TEVECCÜHÜ YÜKSEK" Hizmet harekatı olan partimizin kuruluşundan bu yana hep gençlerimizin yanında olduk. Onları önemsiyoruz ve yarınlarımızın umudu gençlerimizdir. Karış karış her yeri dolaşmaya gayret ediyoruz. Ülke için proje tasarlayan tüm gençliğin hayallerini süslemeye devam ediyoruz. bu anlamda onlarla her daim buluşarak, hem tecrübelerimizi hemde geleceğe dair öğütlerde bulunuyoruz"   
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Şişli Öğretmenevi bahçesinde gençlerle buluşarak, bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

28. Dönem TBMM'nin tatile girmesiyle Van'da yoğun çalışma programı arasında gençleri unutmayan Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu,"Bugünün hayali yarının gerçeğidir gençlerimiz. Varlığınızla ülkemizin ve şehrimizin yolunu aydınlatmaya devam edin" dedi.
Milletvekili Türkmenoğlu, bilgi, birikim ve tecrübelerini Vanlı gençlerle paylaşarak önemli öğütlerde de bulundu.
 Biz gençliğe inanıyoruz. Gençliğimizi çok seviyoruz" şeklinde konuşmasını sürdüren Türkmenoğlu" Gençlerin bize kattığı inanılmaz vizyonlar oluyor. Onun için onlara minnettarız” .

"GENÇLERİMİZİN TEVECCÜHÜ YÜKSEK"
Hizmet harekatı olan partimizin kuruluşundan bu yana hep gençlerimizin yanında olduk. Onları önemsiyoruz ve yarınlarımızın umudu gençlerimizdir. Karış karış her yeri dolaşmaya gayret ediyoruz. Ülke için proje tasarlayan tüm gençliğin hayallerini süslemeye devam ediyoruz. bu anlamda onlarla her daim buluşarak, hem tecrübelerimizi hemde geleceğe dair öğütlerde bulunuyoruz" 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber