Genç Kızılay’dan Van SBÜ’ye ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2021 - 19:55, Güncelleme: 28.01.2021 - 19:55
 

Genç Kızılay’dan Van SBÜ’ye ziyaret

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlara gıda ve giyim desteğinde bulunan Genç Kızılay ekipleri aynı zamanda soğuk havada nöbet tutan polis ekiplerine de ikramlarda bulundu. S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Sebahattin Çelik ve görev yapan doktorları ziyaret eden Genç Kızılay Gönüllüleri pandemi sürecinde yapılan çalışmalardan dolayı hastane yönetimine teşekkür etti. S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, ”Van Genç Kızılay Gönüllüleri ”Başhekim Doç.Dr.Sebahattin Çelik ve sağlıkçıları ziyaret ederek ikramlarda bulundu.Ziyaret esnasında Hastane idarecilericisi İrfan Başdinç ”İmmün Plazma Bağışçısı” olduğunu ifade etti. Ayrıca Genç Kızılay Gönüllüleri’ne ”Övünç Beratı” aldığını göstermesi herkese örnek teşkil etti.Tüm bağışçılarımızı tebrik eder , teşekkürlerimizi sunarız. COVID-19 tanısı konulan, tedavi sürecinin ardından iyileşen hastalardan Türk Kızılay tarafından toplanan kan plazmasının kritik durumda olan hastalarda kullanılması amaçlanmaktadır. lütfen sizlerde immün plazma bağışından bulunun ve bir canda siz kurtarın” ifadelerine yer verildi.




Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlara gıda ve giyim desteğinde bulunan Genç Kızılay ekipleri aynı zamanda soğuk havada nöbet tutan polis ekiplerine de ikramlarda bulundu.
S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Sebahattin Çelik ve görev yapan doktorları ziyaret eden Genç Kızılay Gönüllüleri pandemi sürecinde yapılan çalışmalardan dolayı hastane yönetimine teşekkür etti.
S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, ”Van Genç Kızılay Gönüllüleri ”Başhekim Doç.Dr.Sebahattin Çelik ve sağlıkçıları ziyaret ederek ikramlarda bulundu.Ziyaret esnasında Hastane idarecilericisi İrfan Başdinç ”İmmün Plazma Bağışçısı” olduğunu ifade etti. Ayrıca Genç Kızılay Gönüllüleri’ne ”Övünç Beratı” aldığını göstermesi herkese örnek teşkil etti.Tüm bağışçılarımızı tebrik eder , teşekkürlerimizi sunarız. COVID-19 tanısı konulan, tedavi sürecinin ardından iyileşen hastalardan Türk Kızılay tarafından toplanan kan plazmasının kritik durumda olan hastalarda kullanılması amaçlanmaktadır. lütfen sizlerde immün plazma bağışından bulunun ve bir canda siz kurtarın” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber