GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN TÜRKMENOĞLU'NA TEŞEKKÜR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2021 - 18:46, Güncelleme: 02.03.2021 - 18:46
 

GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN TÜRKMENOĞLU'NA TEŞEKKÜR

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki İl Yürütme Kurulu Üyeleri ile birlikte Van İş Geliştirme Merkezini (İŞGEM) ziyaret ederek, girişimciler ile bir araya geldi. İŞGEM Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Gedik'i ziyaret eden Başkan Türkmenoğlu ve beraberindekiler, 2005-2020 yılları arasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. 2005 yılına kadar kundura fabrikası olarak faaliyet gösteren yerleşkeyi devralarak faaliyete başladıklarını söyleyen İŞGEM Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Gedik, İŞGEM’in yeni girişimcilerin ilk durağı haline geldiğini belirtti. İŞGEM’in Van’a büyük katkılar sağladığını dile getiren Gedik, “Yerleşkeyi teslim aldığımızda kapalı alanı 8 bin 500’dü. ‘İŞGEM büyüyor’ projesiyle Avrupa Birliği fonundan aldığımız 9 milyon avro hibe desteği can suyu niteliğinde oldu. Bu desteklerle kapalı alanımızı ikinci etabı hayata geçirerek 17 bin metrekare’ye ulaştırdık. Şuana kadar İŞGEM’den 188 girişimcimiz faydalandı. Burada işlerini geliştiren ve büyüyen firmalarımızı daha büyük yerleşkelere transfer ederek, yeni girişimcilerin de önünü açmış oluyoruz. Yerleşkemizde 50 işletmede 249 kişiye istihdam sağlanmaktadır. Girişimcilerimize ön ayak oluyoruz. İŞGEM girişimcilerimize güven veriyor. Yerli girişimcilerimizin yanı sıra 11 yabancı girişimcimiz yer alıyor. İŞGEM son zamanlarda ağırlıklı olarak ileri teknoloji girişimcilere yer vermeye başlamıştır. Bütün bu çalışmalarımızı yürütürken kuruluşumuzdan itibaren her zaman yanımızda ve destekçimiz olan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.VAN’DA ÜRETİM GENÇLİĞİ OLUŞTURACAĞIZ!İŞGEM ziyaretinde konuşan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ise, “Genç girişimcilerin yanı sıra yabancı girişimcileri de burada görmek bizleri mutlu ediyor. Van’da üretim gençliği oluşturacağız. İŞGEM konusunda herkes üzerine düşeni yapması lazım. Yeter ki, Van’da üretim ve istihdam olsun. Allah gücünüze güç katsın. Kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.Başkan Türkmenoğlu ve beraberindekiler İŞGEM Başkanlığı toplantı salonunda yapılan çalışmalar hakkındaki sunumun ardından girişimci ziyaretinde bulundular. GİRİŞİMCİLERDEN DEVLET DESTEKLERİNE TEŞEKKÜR!İŞGEM yerleşkesinde faaliyet gösteren firma yetkilisi Ayhan Bayram’da, “Uzun yıllar Van’da üretim yapan bir firmayız. Pandemi döneminde azalan hazır giyim imalatımızı maske ve karton bardak imalatı olarak sürdürmeye devam ediyoruz. Ticarette yaşadığımız olumsuzluklar nedeniyle zor süreç geçirdik. Tam bu süreçte girişimci dostu olan İŞGEM ile tanıştık. Burada tarafımıza yer tahsis edildi. Devlet destekleriyle birlikte yeniden kalkınma planımızla üretim kapasitemizi arttırdık. Bizi ziyaret ederek sorun ve taleplerimizi dinleyen AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve beraberindekilere şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle her zaman girişimcilerin yanında olan devletimize, KOSGEB Başkanı Bilal Emre Yörük’e ve İŞGEM Başkanı Mahmut Gedik’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki İl Yürütme Kurulu Üyeleri ile birlikte Van İş Geliştirme Merkezini (İŞGEM) ziyaret ederek, girişimciler ile bir araya geldi.

İŞGEM Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Gedik'i ziyaret eden Başkan Türkmenoğlu ve beraberindekiler, 2005-2020 yılları arasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.


2005 yılına kadar kundura fabrikası olarak faaliyet gösteren yerleşkeyi devralarak faaliyete başladıklarını söyleyen İŞGEM Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Gedik, İŞGEM’in yeni girişimcilerin ilk durağı haline geldiğini belirtti.


İŞGEM’in Van’a büyük katkılar sağladığını dile getiren Gedik, “Yerleşkeyi teslim aldığımızda kapalı alanı 8 bin 500’dü. ‘İŞGEM büyüyor’ projesiyle Avrupa Birliği fonundan aldığımız 9 milyon avro hibe desteği can suyu niteliğinde oldu. Bu desteklerle kapalı alanımızı ikinci etabı hayata geçirerek 17 bin metrekare’ye ulaştırdık. Şuana kadar İŞGEM’den 188 girişimcimiz faydalandı. Burada işlerini geliştiren ve büyüyen firmalarımızı daha büyük yerleşkelere transfer ederek, yeni girişimcilerin de önünü açmış oluyoruz. Yerleşkemizde 50 işletmede 249 kişiye istihdam sağlanmaktadır. Girişimcilerimize ön ayak oluyoruz. İŞGEM girişimcilerimize güven veriyor. Yerli girişimcilerimizin yanı sıra 11 yabancı girişimcimiz yer alıyor. İŞGEM son zamanlarda ağırlıklı olarak ileri teknoloji girişimcilere yer vermeye başlamıştır. Bütün bu çalışmalarımızı yürütürken kuruluşumuzdan itibaren her zaman yanımızda ve destekçimiz olan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.
VAN’DA ÜRETİM GENÇLİĞİ OLUŞTURACAĞIZ!
İŞGEM ziyaretinde konuşan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ise, “Genç girişimcilerin yanı sıra yabancı girişimcileri de burada görmek bizleri mutlu ediyor. Van’da üretim gençliği oluşturacağız. İŞGEM konusunda herkes üzerine düşeni yapması lazım. Yeter ki, Van’da üretim ve istihdam olsun. Allah gücünüze güç katsın. Kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.
Başkan Türkmenoğlu ve beraberindekiler İŞGEM Başkanlığı toplantı salonunda yapılan çalışmalar hakkındaki sunumun ardından girişimci ziyaretinde bulundular.

GİRİŞİMCİLERDEN DEVLET DESTEKLERİNE TEŞEKKÜR!
İŞGEM yerleşkesinde faaliyet gösteren firma yetkilisi Ayhan Bayram’da, “Uzun yıllar Van’da üretim yapan bir firmayız.

Pandemi döneminde azalan hazır giyim imalatımızı maske ve karton bardak imalatı olarak sürdürmeye devam ediyoruz. Ticarette yaşadığımız olumsuzluklar nedeniyle zor süreç geçirdik. Tam bu süreçte girişimci dostu olan İŞGEM ile tanıştık. Burada tarafımıza yer tahsis edildi. Devlet destekleriyle birlikte yeniden kalkınma planımızla üretim kapasitemizi arttırdık. Bizi ziyaret ederek sorun ve taleplerimizi dinleyen AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve beraberindekilere şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle her zaman girişimcilerin yanında olan devletimize, KOSGEB Başkanı Bilal Emre Yörük’e ve İŞGEM Başkanı Mahmut Gedik’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber