Efsane Başkan Türkmenoğlu Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Van Haber 21.03.2023 - 18:06, Güncelleme: 21.03.2023 - 18:06
 

Efsane Başkan Türkmenoğlu Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

İki dönem üst üste AK Parti Van İl Başkanı ve 23. Dönem Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, 2023 seçimleri için coşkulu bir kalabalık ile aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

  İl Başkanlığı döneminde başarılı çalışmalara imza atan Türkmenoğlu, Parti binasına gelerek geniş katılımla aday adaylığını açıkladığını duyurdu. Parti binasında beraberindeki heyetle birlikte İl Başkanı Emre Güray'ın da bulunduğu toplantıda aday adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu. Toplantıda konuşan Kayhan Türkmenoğlu, "Değerli başkanlarım, kıymetli basın mensupları ve birlikte yol yürüdüğüm kıymetli yol arkadaşlarım. İnşallah 14 Mayıs'ta yapılacak seçimde AK camianın ve birlikte yol yürümekten onur duyduğum Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün itibariyle Cumhurbaşkanı adaylığı başvurusunda bulundu. Siyaseti ondan, ahlakı, hizmeti, siyaseti, dik durmayı ondan öğrendik. 21 yıldır Türkiye'de hizmet eden, ülkemizin her bir köşesinde aday adaylığı için hummalı bir çalışma var. Van için hayallerimiz var. Van’da ki AK Parti Teşkilatımız her birisi özel olarak donanımlı bir şekilde yetiştirildi ve seçime hazırlandı. Malumunuz seçim hızlı bir şekilde ilerliyor. Parti binasına girdiğimde gurur duydum. Milletvekili aday adaylığı başvuru sırasına girdiklerini görmek onurlandırdı. Tüm aday adaylarımız hepsi bir birinden kıymetlidir. Bende bir kardeşiniz olarak bu şehirde yetişmiş, tüccar bir aileden gelen ve ekonomik olarak Van'ın kalbini bilen birisi olan ve Van halkını iyi tanıyan birisiyim. 23. Dönem milletvekilliği yapmış ve Ankara demokrasisini de yakından bilenlerdenim. Bu deneyim ve tecrübelerimizi bu dönemde de aday adayı olarak bu hizmete talip olduk. Benim ailem AK Parti'dir" dedi. Türkmenoğlu, "Benimle birlikte bu mutluluğumu paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Genel Merkezimiz nasıl takdir buyurursa, bizlere hizmet adına fırsat verilirse Van'nımızı AK Parti ismiyle siyasetimize devam edeceğiz. Durmadan 58 gün boyunca dolu dolu çalışacağız. Bugünden sonra Van'ın seçmen üzerinde Cumhurbaşkanımızın hayallerini gerçekleştirmek ve özellikle bu hususta çalışmaya başlayacağız. Bugün aday adaylığımı huzurlarınızda yapıyorum. İnşallah kol kola AK Parti'nin başarısı için çalışmaya devam edeceğimi taahhüt edeceğim" ifadelerini kullandı. AK Parti İl Başkanı Emre Güray ise, "Bugün bizler için önemli bir gün. 2018 tarihinden itibaren İl Başkanımız olan bir ismin aday adaylığını açıklamak için toplandık. Ben Kayhan beye çok teşekkür ediyorum. Bizlere çıtası çok yüksek bir teşkilat emanet etti. Kendisine şahsınızda şükranlarımı sunuyorum. Ülkemiz için, memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Seçim çok yakın ama bizler teşkilatımız olarak hazırız" diye konuştu.  
İki dönem üst üste AK Parti Van İl Başkanı ve 23. Dönem Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, 2023 seçimleri için coşkulu bir kalabalık ile aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

 

İl Başkanlığı döneminde başarılı çalışmalara imza atan Türkmenoğlu, Parti binasına gelerek geniş katılımla aday adaylığını açıkladığını duyurdu. Parti binasında beraberindeki heyetle birlikte İl Başkanı Emre Güray'ın da bulunduğu toplantıda aday adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu.


Toplantıda konuşan Kayhan Türkmenoğlu, "Değerli başkanlarım, kıymetli basın mensupları ve birlikte yol yürüdüğüm kıymetli yol arkadaşlarım. İnşallah 14 Mayıs'ta yapılacak seçimde AK camianın ve birlikte yol yürümekten onur duyduğum Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün itibariyle Cumhurbaşkanı adaylığı başvurusunda bulundu. Siyaseti ondan, ahlakı, hizmeti, siyaseti, dik durmayı ondan öğrendik. 21 yıldır Türkiye'de hizmet eden, ülkemizin her bir köşesinde aday adaylığı için hummalı bir çalışma var. Van için hayallerimiz var. Van’da ki AK Parti Teşkilatımız her birisi özel olarak donanımlı bir şekilde yetiştirildi ve seçime hazırlandı. Malumunuz seçim hızlı bir şekilde ilerliyor. Parti binasına girdiğimde gurur duydum. Milletvekili aday adaylığı başvuru sırasına girdiklerini görmek onurlandırdı. Tüm aday adaylarımız hepsi bir birinden kıymetlidir. Bende bir kardeşiniz olarak bu şehirde yetişmiş, tüccar bir aileden gelen ve ekonomik olarak Van'ın kalbini bilen birisi olan ve Van halkını iyi tanıyan birisiyim. 23. Dönem milletvekilliği yapmış ve Ankara demokrasisini de yakından bilenlerdenim.

Bu deneyim ve tecrübelerimizi bu dönemde de aday adayı olarak bu hizmete talip olduk. Benim ailem AK Parti'dir" dedi. Türkmenoğlu, "Benimle birlikte bu mutluluğumu paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Genel Merkezimiz nasıl takdir buyurursa, bizlere hizmet adına fırsat verilirse Van'nımızı AK Parti ismiyle siyasetimize devam edeceğiz. Durmadan 58 gün boyunca dolu dolu çalışacağız. Bugünden sonra Van'ın seçmen üzerinde Cumhurbaşkanımızın hayallerini gerçekleştirmek ve özellikle bu hususta çalışmaya başlayacağız. Bugün aday adaylığımı huzurlarınızda yapıyorum. İnşallah kol kola AK Parti'nin başarısı için çalışmaya devam edeceğimi taahhüt edeceğim" ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Emre Güray ise, "Bugün bizler için önemli bir gün. 2018 tarihinden itibaren İl Başkanımız olan bir ismin aday adaylığını açıklamak için toplandık. Ben Kayhan beye çok teşekkür ediyorum. Bizlere çıtası çok yüksek bir teşkilat emanet etti. Kendisine şahsınızda şükranlarımı sunuyorum. Ülkemiz için, memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Seçim çok yakın ama bizler teşkilatımız olarak hazırız" diye konuştu.
 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber