Dr.Özğökçe'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2021 - 16:58, Güncelleme: 09.01.2021 - 16:58
 

Dr.Özğökçe'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Akdamar Hospital Hastanesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Van Özel Akdamar Hospital Hastanesi yönetim kurulu başkanı Sayın M.Salih Özğökçe , mesajında şu ifadelere yer verdi: "Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın kuruluşlarımız, toplumların gelişiminde bilgilendirme, aydınlatma, yönlendirme ve kamuoyu oluşturma gibi görevleri yerine getirme sorumluluğuyla şeffaf bir toplumu inşa etmektedir. Demokratik düzenin sağlıklı işlemesi için sorumluluk ve yükümlülük sahibi olan basın kuruluşlarımız, evrensel meslek ilkeleri ışığında, farklı görüş ve düşünceleri tarafsız bir şekilde ortaya koyarak toplumun doğru bilgilendirilmesi dolayısıyla huzur ve güven ortamının oluşturulmasında önemli rol üstlenmektedir. Basın ve yayın kuruluşları açısından oldukça güçlü şehirlerden biri olan Konya’mızda üstün gayret ve zor şartlar altında görev yapan, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla kamuoyunun sesi olarak görevlerini yerine getirme gayreti içinde olan gazetecilerin bu onurlu görevi, bundan sonra da aynı duyarlılıkla ve kararlılıkla yerine getireceklerine yürekten inanıyorum.Bu duygu ve düşüncelerle Van’da görev yapan değerli basın mensuplarımız başta olmak üzere,  basınımızın temel taşı olan tüm gazetecilerimizin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. Görevi başında vefat eden basın mensuplarına Allah’tan rahmet diliyor, tüm basın çalışanlarına sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."


Akdamar Hospital Hastanesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.


Van Özel Akdamar Hospital Hastanesi yönetim kurulu başkanı Sayın M.Salih Özğökçe , mesajında şu ifadelere yer verdi: "Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın kuruluşlarımız, toplumların gelişiminde bilgilendirme, aydınlatma, yönlendirme ve kamuoyu oluşturma gibi görevleri yerine getirme sorumluluğuyla şeffaf bir toplumu inşa etmektedir. Demokratik düzenin sağlıklı işlemesi için sorumluluk ve yükümlülük sahibi olan basın kuruluşlarımız, evrensel meslek ilkeleri ışığında, farklı görüş ve düşünceleri tarafsız bir şekilde ortaya koyarak toplumun doğru bilgilendirilmesi dolayısıyla huzur ve güven ortamının oluşturulmasında önemli rol üstlenmektedir. Basın ve yayın kuruluşları açısından oldukça güçlü şehirlerden biri olan Konya’mızda üstün gayret ve zor şartlar altında görev yapan, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla kamuoyunun sesi olarak görevlerini yerine getirme gayreti içinde olan gazetecilerin bu onurlu görevi, bundan sonra da aynı duyarlılıkla ve kararlılıkla yerine getireceklerine yürekten inanıyorum.Bu duygu ve düşüncelerle Van’da görev yapan değerli basın mensuplarımız başta olmak üzere,  basınımızın temel taşı olan tüm gazetecilerimizin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. Görevi başında vefat eden basın mensuplarına Allah’tan rahmet diliyor, tüm basın çalışanlarına sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber