CHP'li Fikri Sağlar'dan Skandal Paylaşım!

Siyaset 18.07.2021 - 15:38, Güncelleme: 18.07.2021 - 15:43
 

CHP'li Fikri Sağlar'dan Skandal Paylaşım!

CHP'deki faşist zihniyet her gün bir başka yüzünü göstermeye devam ediyor. CHP'li eski bakan Fikri Sağlar, sosyal medya hesabından skandal açıklamalarda bulundu.

CHP'li Fikri Sağlar, sosyal medya hesabından önce yorum yapan vatandaşlara hakaret etti daha sonra 'arkadaşım' dediği Suriyeli mülteciler konusunda skandal açıklamalar yaparak Başkan Erdoğan'a ders vermeye çalıştı. "Suriyeli arkadaşım! Buradaki masrafını cebinden Erdoğan değil, alınteriyle ödediği vergilerle Türk Milleti ödedi. Bu bir. Türkiye Erdoğan'ın değil, Türk Milleti'nindir. Ülkende savaş vardı, Türk Milleti seni misafir etti. Şimdi savaş bitti. Yani misafirlik de bitti. Bu da iki." VATANDAŞLARA HAKARET ETTi 30 Aralık 2020 tarihinde katıldığı bir televizyon programında, "Türbanlı hâkim karşısına gittiğimde adaleti savunacağı konusunda kuşkum var. Bazıları militanca ve ideolojik takılıyor, bununla mücadele edilmeli" gibi skandal sözleriyle tanınan Sağlar, vatandaşların sosyal medyadan gelen eleştirilerine de 'AkTroller' diyerek hakaret etti. SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI Sosyal medyadan skandal paylaşıma tepki gecikmedi. Gazeteci Erem Şentürk ve İsmail Kılıçarslan tepki gösterdi.
CHP'deki faşist zihniyet her gün bir başka yüzünü göstermeye devam ediyor. CHP'li eski bakan Fikri Sağlar, sosyal medya hesabından skandal açıklamalarda bulundu.

CHP'li Fikri Sağlar, sosyal medya hesabından önce yorum yapan vatandaşlara hakaret etti daha sonra 'arkadaşım' dediği Suriyeli mülteciler konusunda skandal açıklamalar yaparak Başkan Erdoğan'a ders vermeye çalıştı.

"Suriyeli arkadaşım! Buradaki masrafını cebinden Erdoğan değil, alınteriyle ödediği vergilerle Türk Milleti ödedi. Bu bir. Türkiye Erdoğan'ın değil, Türk Milleti'nindir. Ülkende savaş vardı, Türk Milleti seni misafir etti. Şimdi savaş bitti. Yani misafirlik de bitti. Bu da iki."

VATANDAŞLARA HAKARET ETTi


30 Aralık 2020 tarihinde katıldığı bir televizyon programında, "Türbanlı hâkim karşısına gittiğimde adaleti savunacağı konusunda kuşkum var. Bazıları militanca ve ideolojik takılıyor, bununla mücadele edilmeli" gibi skandal sözleriyle tanınan Sağlar, vatandaşların sosyal medyadan gelen eleştirilerine de 'AkTroller' diyerek hakaret etti.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI


Sosyal medyadan skandal paylaşıma tepki gecikmedi. Gazeteci Erem Şentürk ve İsmail Kılıçarslan tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber