Büyükşehir kırsalda 800 kilometre yol açtı

Gündem 14.07.2021 - 13:26, Güncelleme: 14.07.2021 - 13:26
 

Büyükşehir kırsalda 800 kilometre yol açtı

Van Büyükşehir Belediyesi, tarım ve hayvancılığa destek olmak adına kent genelinde 800 kilometre arazi ve yayla yolu açtı.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı kırsal mahallelerdeki çiftçilerin üretimine olumlu katkıda bulunmak için 13 ilçede çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında ekipler çiftçilerin arazilerine ulaşmakta güçlük çektiği noktalar da yol açma, genişletme ve menfez çalışması yaptı. Yaklaşık iki ayda 800 kilometre yol açma çalışması yapan ekipler çiftçilerinde yüzünü güldürdü. Yayla ve arazilerine gidiş gelişlerinde rahata ve konfora ulaştıklarını söyleyen çiftçiler Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler. Yol açma çalışmalarını yıl sonuna kadar sürdürecek olan Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı aynı zamanda gölet ve sulama kanallarındaki temizlik çalışmalarını da sürdürüyor. 
Van Büyükşehir Belediyesi, tarım ve hayvancılığa destek olmak adına kent genelinde 800 kilometre arazi ve yayla yolu açtı.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı kırsal mahallelerdeki çiftçilerin üretimine olumlu katkıda bulunmak için 13 ilçede çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında ekipler çiftçilerin arazilerine ulaşmakta güçlük çektiği noktalar da yol açma, genişletme ve menfez çalışması yaptı. Yaklaşık iki ayda 800 kilometre yol açma çalışması yapan ekipler çiftçilerinde yüzünü güldürdü. Yayla ve arazilerine gidiş gelişlerinde rahata ve konfora ulaştıklarını söyleyen çiftçiler Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Yol açma çalışmalarını yıl sonuna kadar sürdürecek olan Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı aynı zamanda gölet ve sulama kanallarındaki temizlik çalışmalarını da sürdürüyor. 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber