BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN “BEDEN DİLİ VE EĞİTİMİ” SEMİNERİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2021 - 16:24, Güncelleme: 19.01.2021 - 16:24
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN “BEDEN DİLİ VE EĞİTİMİ” SEMİNERİ

Van Büyükşehir Belediyesi, Kadın ve Aile Merkezi personeline "Beden Dili ve Eğitimi" semineri verdi. Büyükşehir Belediyesi’nin personellerine yönelik kişisel gelişim seminerleri devam ediyor. Bu kapsamda eğitimci Betül Orhan tarafından personellere ‘Beden Dili ve Eğitimi’ semineri verildi. Kadın ve Aile Merkezi Konferans Salonu’nda pandemi kuralları da dikkate alınarak verilen seminere Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek ve belediye personelleri katıldı.  Seminerde beden duruşu, mimikler, başın kullanımı, giyim, jestler, göz teması, oturma biçimi, mesafe ve kullanılan aksesuarlar gibi konular anlatıldı. Slayt gösterimi ve uygulamalı olarak devam eden seminer soru cevap şeklinde son buldu.

Van Büyükşehir Belediyesi, Kadın ve Aile Merkezi personeline "Beden Dili ve Eğitimi" semineri verdi.

Büyükşehir Belediyesi’nin personellerine yönelik kişisel gelişim seminerleri devam ediyor. Bu kapsamda eğitimci Betül Orhan tarafından personellere ‘Beden Dili ve Eğitimi’ semineri verildi. Kadın ve Aile Merkezi Konferans Salonu’nda pandemi kuralları da dikkate alınarak verilen seminere Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek ve belediye personelleri katıldı. 

Seminerde beden duruşu, mimikler, başın kullanımı, giyim, jestler, göz teması, oturma biçimi, mesafe ve kullanılan aksesuarlar gibi konular anlatıldı. Slayt gösterimi ve uygulamalı olarak devam eden seminer soru cevap şeklinde son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber