Büyükşehir Belediyesi Yaz Kuran Kursu eğitimleri başladı

Gündem 30.07.2021 - 14:40, Güncelleme: 30.07.2021 - 14:40
 

Büyükşehir Belediyesi Yaz Kuran Kursu eğitimleri başladı

Van Büyükşehir Belediyesi, yaz kursları kapsamında çocuklara yönelik ücretsiz Kur'an-ı Kerim kursu açtı.

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Covid-19 kademeli normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte açmış olduğu kurslar eğitim vermeye başladı. Bu kapsamında Kadın ve Aile Merkezinde çocuklar için Kur'an-ı Kerim kursu açıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı Van İl Müftülüğünde görevli eğitmenler tarafından verilen kurs aileler tarafından yoğun ilgi görürken kursiyerlerin büyük çoğunluğunu ise 8 ile 12 yaş arasındaki çocuklar oluşturuyor. Açılan kurslardan dolayı ailelerden olumlu tepkiler aldıklarını belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Selma Biçek “Kurslarımız Covid-19 pandemi kurallarına uygun olarak yapılıyor. Eğitimlerimizi Van Müftülüğünde görevli hocalarımızla birlikte yapıyoruz. Kurslara ilgi oldukça yoğun, ailelerden çok olumlu tepkiler alıyoruz. Kursumuz ilk mezunlarını inşallah 1 ay sonra verecek” dedi.
Van Büyükşehir Belediyesi, yaz kursları kapsamında çocuklara yönelik ücretsiz Kur'an-ı Kerim kursu açtı.

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Covid-19 kademeli normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte açmış olduğu kurslar eğitim vermeye başladı. Bu kapsamında Kadın ve Aile Merkezinde çocuklar için Kur'an-ı Kerim kursu açıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Van İl Müftülüğünde görevli eğitmenler tarafından verilen kurs aileler tarafından yoğun ilgi görürken kursiyerlerin büyük çoğunluğunu ise 8 ile 12 yaş arasındaki çocuklar oluşturuyor.
Açılan kurslardan dolayı ailelerden olumlu tepkiler aldıklarını belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Selma Biçek “Kurslarımız Covid-19 pandemi kurallarına uygun olarak yapılıyor. Eğitimlerimizi Van Müftülüğünde görevli hocalarımızla birlikte yapıyoruz. Kurslara ilgi oldukça yoğun, ailelerden çok olumlu tepkiler alıyoruz. Kursumuz ilk mezunlarını inşallah 1 ay sonra verecek” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber