BÜYÜK TÜRK DÜNYASI DERNEĞİ'NDEN VALİ BİLMEZ'E ZİYARET

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2021 - 00:30, Güncelleme: 13.03.2021 - 00:30
 

BÜYÜK TÜRK DÜNYASI DERNEĞİ'NDEN VALİ BİLMEZ'E ZİYARET

Büyük Türk Dünyası Derneği Van İl Temsilcisi Süleyman Çelebi Çomak Van Valisi Mehmet Emin Bilmez'i makamında ziyaret etti. Ziyaret oldukça sıcak bir ortamda devam etti. Van Valisi Mehmet Emin Bilmez kentte faaliyet gösteren dernekler hakkında açıklamalar yaptı. Ardından Büyük Türk Dünyası Derneği Van İl Temsilcisi Süleyman Çelebi Çomak, derneğin faaliyetleri ile ilgili bir brifing sundu. Daha sonra ziyaret anısına plaket takdim edildi. Fotoğraf çekimi sonrası program son buldu. Haber; Beyza Çomak

Büyük Türk Dünyası Derneği Van İl Temsilcisi Süleyman Çelebi Çomak Van Valisi Mehmet Emin Bilmez'i makamında ziyaret etti.

Ziyaret oldukça sıcak bir ortamda devam etti. Van Valisi Mehmet Emin Bilmez kentte faaliyet gösteren dernekler hakkında açıklamalar yaptı. Ardından Büyük Türk Dünyası Derneği Van İl Temsilcisi Süleyman Çelebi Çomak, derneğin faaliyetleri ile ilgili bir brifing sundu. Daha sonra ziyaret anısına plaket takdim edildi.

Fotoğraf çekimi sonrası program son buldu.

Haber; Beyza Çomak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber