BÜYÜK TÜRK DÜNYASI DERNEĞİ, BÖLGE İL TEMSİLCİLERİ BİR ARAYA GELDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2021 - 09:07, Güncelleme: 15.03.2021 - 09:07
 

BÜYÜK TÜRK DÜNYASI DERNEĞİ, BÖLGE İL TEMSİLCİLERİ BİR ARAYA GELDİ

Büyük Türk Dünyası Derneği İl Temsilcileri Doğu Anadolu Bölge Başkanı Nazmi Özkan riyasetinde bir araya geldiler. Toplantıya Van İl Temsilcilcisi Süleyman Çelebi Çomak, Hakkari İl Temsilcisi Necdet Özatak, Bitlis İl Temsilcisi Ayhan Aslan, ile bir çok İlin İlce temsilcileri ve yönetimleri katıldılar. Oldukça sıcak bir ortamda devam eden İl temsilcileri toplantısında açılış konuşmasını Büyük Türk Dünyası Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Nazmi Özkan yaptı. Özkan, burada toplanmamızın amacı, bizler Bölgemiz için neler yapabiliriz. Farklı fikirlerin sonucu ortaya somut adımlar atmak. Büyük Türk Dünyası'nin kuruluş felsefesi herkesi ve her kesimi bir çatı altında tutmak. Dünya üzerinde yer alan mazlumlara yardımcı olmak dedi. Bu çerçevede İl temsilcileri de bulundukları yerlerde devlet yetkilileri ve kamu kurum ve kuruluşları ile ortak çalışmalar içinde olmak İl ve ilçe bazında üyelerinin sorunlarını yetkili mercilere ulaştırmak, çözümleri konusunda takipçi olmak dedi. Van İl Temsilcisi Süleyman Çelebi Çomak'da yaklaşık iki aydır bu görevi sürdürmekteyim. Yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte azımsanmayacak kadar ziyaret gerçekleştirdik. Bir çok kuruluş yetkilileri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri derneğimizi ziyaret ettiler. Bizler de başta Van Valiliği olmak üzere bir çok kurumu ziyaret ettik. Büyük Türk Dünyası Derneğinin faaliyetlerini anlattık dedi. Burada bulunmaktan mutluyum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. İnşallah önümüzdeki Ramazan ayında Bölge Başkanımız ile ortak istişareler yaptıktan sonra bölgemizde ihtiyacı olan üyelerimize ve bölge halkına ihtiyaçlar konusunda yardımlar yapacağız dedi. Hakkari İl Başkanı Necdet Özatak da yapmış olduğu konuşmada yaklaşık üç aydır bu görevde bulunmaktayız. Ciddi manada üye çalışmaları yaptık. Bir çok aileyi ziyaret ettik. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde nadide değerlerimize karanfil dağıttık dedi. Zor koşullarda ve zor bir ortamda Hakkari halkına hizmet etmeye çalışıyoruz dedi. Daha sonra İl temsilcileri yaptıkları faaliyetleri ve bundan sonra yapacakları faaliyetler hakkında bir yol haritası belirlediler. Dilek ve temenniler sonrası günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi ve program son buldu…! Haber: Beyza Çomak

Büyük Türk Dünyası Derneği İl Temsilcileri Doğu Anadolu Bölge Başkanı Nazmi Özkan riyasetinde bir araya geldiler.

Toplantıya Van İl Temsilcilcisi Süleyman Çelebi Çomak, Hakkari İl Temsilcisi Necdet Özatak, Bitlis İl Temsilcisi Ayhan Aslan, ile bir çok İlin İlce temsilcileri ve yönetimleri katıldılar. Oldukça sıcak bir ortamda devam eden İl temsilcileri toplantısında açılış konuşmasını Büyük Türk Dünyası Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Nazmi Özkan yaptı. Özkan, burada toplanmamızın amacı, bizler Bölgemiz için neler yapabiliriz. Farklı fikirlerin sonucu ortaya somut adımlar atmak. Büyük Türk Dünyası'nin kuruluş felsefesi herkesi ve her kesimi bir çatı altında tutmak. Dünya üzerinde yer alan mazlumlara yardımcı olmak dedi. Bu çerçevede İl temsilcileri de bulundukları yerlerde devlet yetkilileri ve kamu kurum ve kuruluşları ile ortak çalışmalar içinde olmak İl ve ilçe bazında üyelerinin sorunlarını yetkili mercilere ulaştırmak, çözümleri konusunda takipçi olmak dedi. Van İl Temsilcisi Süleyman Çelebi Çomak'da yaklaşık iki aydır bu görevi sürdürmekteyim. Yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte azımsanmayacak kadar ziyaret gerçekleştirdik. Bir çok kuruluş yetkilileri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri derneğimizi ziyaret ettiler. Bizler de başta Van Valiliği olmak üzere bir çok kurumu ziyaret ettik. Büyük Türk Dünyası Derneğinin faaliyetlerini anlattık dedi. Burada bulunmaktan mutluyum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. İnşallah önümüzdeki Ramazan ayında Bölge Başkanımız ile ortak istişareler yaptıktan sonra bölgemizde ihtiyacı olan üyelerimize ve bölge halkına ihtiyaçlar konusunda yardımlar yapacağız dedi. Hakkari İl Başkanı Necdet Özatak da yapmış olduğu konuşmada yaklaşık üç aydır bu görevde bulunmaktayız. Ciddi manada üye çalışmaları yaptık. Bir çok aileyi ziyaret ettik. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde nadide değerlerimize karanfil dağıttık dedi. Zor koşullarda ve zor bir ortamda Hakkari halkına hizmet etmeye çalışıyoruz dedi. Daha sonra İl temsilcileri yaptıkları faaliyetleri ve bundan sonra yapacakları faaliyetler hakkında bir yol haritası belirlediler. Dilek ve temenniler sonrası günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi ve program son buldu…!

Haber: Beyza Çomak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber