BRN Teknoloji Mağazası Hizmete Açıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2020 - 15:20, Güncelleme: 04.09.2020 - 15:20
 

BRN Teknoloji Mağazası Hizmete Açıldı

 Van'ın tanınmış esnaflarından Şakir Şakçı ve Emrah Savaşlı sahibi olduğu BRN TEKNOLOJİ MAĞAZASI düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı.  Van'da Telefoncular Çarşısı olarak bilinen Ordu Caddesinde Şakir Sakçı ve Emrak Savaşlı sahibi olduğu BRN Teknoloji mağazası, düzenlenen törenle hizmete açtılar . ⁸ Birçok marka ve İçinde barındırdığı binbir çeşit cep telefonu ile aksesuarlarıyla birlikte ilk tercih edilecek mağaza olarak şimdiden teknoloji meraklıların yakın takibine girdi. Telefoncular Çarşısındaki işletme için düzenlenen açılış kurdelasını van'lı iş adamı Turgay Atacan ile Emrah Beyoğlu kestiler. Açılış töreninde çarşı esnafı, işletme sahiplerinin akrabaları ve çok sayıda vatandaşlar katılarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Yapılan ikramların ardından samimi bir ortamda açılış töreni son buldu.


 Van'ın tanınmış esnaflarından Şakir Şakçı ve Emrah Savaşlı sahibi olduğu BRN TEKNOLOJİ MAĞAZASI düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı.

 Van'da Telefoncular Çarşısı olarak bilinen Ordu Caddesinde
Şakir Sakçı ve Emrak Savaşlı sahibi olduğu BRN Teknoloji mağazası, düzenlenen törenle hizmete açtılar . ⁸
Birçok marka ve İçinde barındırdığı binbir çeşit cep telefonu ile aksesuarlarıyla birlikte ilk tercih edilecek mağaza olarak şimdiden teknoloji meraklıların yakın takibine girdi.

Telefoncular Çarşısındaki işletme için düzenlenen açılış kurdelasını van'lı iş adamı Turgay Atacan ile Emrah Beyoğlu kestiler.
Açılış töreninde çarşı esnafı, işletme sahiplerinin akrabaları ve çok sayıda vatandaşlar katılarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Yapılan ikramların ardından samimi bir ortamda açılış töreni son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber