Bilgi Derneği'nden Kermese Davet

Gündem 15.06.2022 - 10:59, Güncelleme: 15.06.2022 - 10:59
 

Bilgi Derneği'nden Kermese Davet

Bilgi Derneği Hanım Kollarından İhtiyaç sahibi aileler için gıda kermesi düzenleniyor.

Van'da; Eğitim başta olmak üzere,kültür,spor,izcilik ve sanat gibi pek çok alanda faaliyetlerini sürdüren Bilgi Derneği bu kez de ihtiyaç sahibi aileler için gıda kermesi düzenliyor. Bilgi Derneği Hanım Kolları tarafından 16 Haziran Perşembe günü Şişli Öğretmenevinde düzenlenecek olan Gıda Kermesine bütün hayırsever vatandaşlar davet edilirken ve Bilgi Derneği üyelerinin de katılması bekleniyor. Söz konusu Gıda Kermesinin bir gün süreceği belirtildi.     Haber Ropörtaj Ercan Ulutaş
Bilgi Derneği Hanım Kollarından İhtiyaç sahibi aileler için gıda kermesi düzenleniyor.

Van'da; Eğitim başta olmak üzere,kültür,spor,izcilik ve sanat gibi pek çok alanda faaliyetlerini sürdüren Bilgi Derneği bu kez de ihtiyaç sahibi aileler için gıda kermesi düzenliyor.

Bilgi Derneği Hanım Kolları tarafından 16 Haziran Perşembe günü Şişli Öğretmenevinde düzenlenecek olan Gıda Kermesine bütün hayırsever vatandaşlar davet edilirken ve Bilgi Derneği üyelerinin de katılması bekleniyor.

Söz konusu Gıda Kermesinin bir gün süreceği belirtildi.

 

 

Haber Ropörtaj Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber