BİLGİ DERNEĞİ'NDEN GENÇLERE YAZ KAMPI

Yaşam 13.08.2022 - 10:48, Güncelleme: 13.08.2022 - 10:48
 

BİLGİ DERNEĞİ'NDEN GENÇLERE YAZ KAMPI

Van'da eğitim ve kültürel aktiviteler başta olmak üzere bir çok alanda hizmet veren Bilgi Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü okulların tatil olmasını fırsat bilip bu kez de gençlere yönelik yaz kampını faaliyete soktu

Van'da eğitim ve kültürel aktiviteler başta olmak üzere bir çok alanda hizmet veren Bilgi Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü okulların tatil olmasını fırsat bilip bu kez de gençlere yönelik yaz kampını faaliyete soktu. Bu bağlamda Van Gençlikve Spor il müdürlüğü, Edremit Gençlik Spor Müdürlüğü ile Bilgi Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü işbirliği ile gençlere yönelik çadır kampları başladı. 2 gece 3 gün sürecek 60 erkek gencin katıldığı kampta internet, cep telefonu vb teknolojik ürünlerden uzak, doğa İle iç içe etkinlikler yapılacak. Futbol,Basketbol,Okçuluk, Plaj voleybolu, masa tenisi, satranç, mangala, kamp oyunları, skeçler ve müzik etkinlikleri ile dolu dolu geçirilecek 3 günde gençler sosyalleşerek kaliteli vakit geçirecekler. Erkeklerin kampının bitmesi sonrasında kız çocuklarına da aynı alanda yaz kampı aktiveteleri ve kız çocuklarına yönelik çeşitli oyunlar ve eğlenceli spor aktiviteleri gerçekleştirilecek. Kız çocuklarına yönelik plananan kampa elli kız öğrencinin katılacağı bidirildi.  Söz konusu yaz kampı ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Bilgi Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Prof.Dr. Ramazan Üstün " Bizler Bilgi derneği olarak gözümüzün nuru ve geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza karşı vazifelerimizin farkındayız. Bu nedenle onlar için ne yapsak azdır. Malumunuz okulların tattil olması hasabiyle mevsim de yaz olunca hem kız çocuklarımıza yönelik hem de erkek çocuklarımıza yönelik farklı tarihlerde bir hafta sürecek yaz kampını hayata geçirdik. Edremit sahilde son derece elverişli olan tesiste yani eski ismiyle Gebze Su Sporları Merkezi olan yerde bir kamp alanı için ne ararsak mevcuttur. Çocuklarımıza bu kampta her şeyden önce yüce Allah'ın emir ve yasaklarını, Peygamber efendimizin sünneti seniyesini ayet ve hadislerle, yer yer ilahilerle bazen de farklı oyunlarla ömürleri boyunca unutamayacakları bir kamp olması için özverili hocalarımızla birlikte gayret ediyoruz. Umarım her şey çocuklarımızın gönlüne göre ve ailelerinin de memnuniyeti ölçüsünde kazasız belasız sona erer diye ümit ediyorum. Kampta Türkiye İzcilik Federasyonu İl Temsilciliği ve Bilgi Derneği İzci Liderleri tarafından genel izcilik bilgileri verilecektir. Tabi bize bu elverişli ortamı sağlayan Gençlik Spor İl Müdürümüz Arif Özsoy'a ve tesis müdürü Hakan Gündoğdu beyefendiye çok teşekkür ederiz, dedi. Haber Ropörtaj : Ercan Ulutaş      
Van'da eğitim ve kültürel aktiviteler başta olmak üzere bir çok alanda hizmet veren Bilgi Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü okulların tatil olmasını fırsat bilip bu kez de gençlere yönelik yaz kampını faaliyete soktu

Van'da eğitim ve kültürel aktiviteler başta olmak üzere bir çok alanda hizmet veren Bilgi Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü okulların tatil olmasını fırsat bilip bu kez de gençlere yönelik yaz kampını faaliyete soktu. Bu bağlamda Van Gençlikve Spor il müdürlüğü, Edremit Gençlik Spor Müdürlüğü ile Bilgi Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü işbirliği ile gençlere yönelik çadır kampları başladı. 2 gece 3 gün sürecek 60 erkek gencin katıldığı kampta internet, cep telefonu vb teknolojik ürünlerden uzak, doğa İle iç içe etkinlikler yapılacak. Futbol,Basketbol,Okçuluk, Plaj voleybolu, masa tenisi, satranç, mangala, kamp oyunları, skeçler ve müzik etkinlikleri ile dolu dolu geçirilecek 3 günde gençler sosyalleşerek kaliteli vakit geçirecekler. Erkeklerin kampının bitmesi sonrasında kız çocuklarına da aynı alanda yaz kampı aktiveteleri ve kız çocuklarına yönelik çeşitli oyunlar ve eğlenceli spor aktiviteleri gerçekleştirilecek. Kız çocuklarına yönelik plananan kampa elli kız öğrencinin katılacağı bidirildi. 

Söz konusu yaz kampı ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Bilgi Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Prof.Dr. Ramazan Üstün " Bizler Bilgi derneği olarak gözümüzün nuru ve geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza karşı vazifelerimizin farkındayız. Bu nedenle onlar için ne yapsak azdır. Malumunuz okulların tattil olması hasabiyle mevsim de yaz olunca hem kız çocuklarımıza yönelik hem de erkek çocuklarımıza yönelik farklı tarihlerde bir hafta sürecek yaz kampını hayata geçirdik. Edremit sahilde son derece elverişli olan tesiste yani eski ismiyle Gebze Su Sporları Merkezi olan yerde bir kamp alanı için ne ararsak mevcuttur. Çocuklarımıza bu kampta her şeyden önce yüce Allah'ın emir ve yasaklarını, Peygamber efendimizin sünneti seniyesini ayet ve hadislerle, yer yer ilahilerle bazen de farklı oyunlarla ömürleri boyunca unutamayacakları bir kamp olması için özverili hocalarımızla birlikte gayret ediyoruz. Umarım her şey çocuklarımızın gönlüne göre ve ailelerinin de memnuniyeti ölçüsünde kazasız belasız sona erer diye ümit ediyorum. Kampta Türkiye İzcilik Federasyonu İl Temsilciliği ve Bilgi Derneği İzci Liderleri tarafından genel izcilik bilgileri verilecektir. Tabi bize bu elverişli ortamı sağlayan Gençlik Spor İl Müdürümüz Arif Özsoy'a ve tesis müdürü Hakan Gündoğdu beyefendiye çok teşekkür ederiz, dedi.

Haber Ropörtaj : Ercan Ulutaş

 

 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Dr. Mehmet Bozkurt
(13.08.2022 11:37 - #170)
Bu yaz kampının hayırlı verimli olmasını diliyorum. Bilgi Derneği Yöneticilerini tebrik ediyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber