Başkan Yücel Yılmaz’dan Son Dakika Kalp Krizi Açıklaması

Siyaset 13.05.2022 - 18:59, Güncelleme: 13.05.2022 - 18:59
 

Başkan Yücel Yılmaz’dan Son Dakika Kalp Krizi Açıklaması

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’dan asılsız habere tepki geldi. Yılmaz, Gazete Merhaba muhabiri Kamil Akyürek’e “kalp krizi geçirmedim. 3 yılda bir Rutin sağlık taraması yaptırıyorum. Hiç bir sağlık sorunum yok. Maalesef asparagas haber yapılmış” dedi.

    Yılmaz, Sosyal medyadan paylaşılan ‘Yücel Yılmaz Kalp Krizi’ paylaşımına kendisinin de oldukça şaşırdığını belirtti. Bu tip dezenformasyonun sosyal medyada sıkça rastlandığını ifade eden Yılmaz, “önce bir ara, araştır sonra yaz. Böyle bir bilgiyi doğrulamak 30 saniyelik iş. Gerçi, bu tip manipülatör haberlere maalesef artık sık rastlıyoruz. Bu aslında üzücü ve insanları gereksiz yere meşgul ediyor” dedi.   Daha İyi Hizmet Edebilmek İçin Düzenli Sağlık Kontrolleri Yaptırıyorum  Yılmaz, Gazete Merhaba Muhabiri Kamil Akyürek’in ” her hangi bir sağlık sorununuz var mı? Sorusuna, net bir şekilde “Çok şükür yok. Bu gün gün içinde rutin sağlık taraması için hastaneye gittim. Ben bu taramayı 3 yılda bir mutlaka yaptırıyorum. Biliyorsunuz geçen yıl böbrek taşı düşürmüştüm. Ayrıca, görevimizin başında yoğun mesai harcıyoruz. Çoğu zaman da bu yoğun mesai için uyku saatimizden çalıyoruz. Sonuçta Balıkesir halkına hizmet vermek için sağlığımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Bu taramaları da bu nedenle yaptırıyorum” dedi.   Dezenformasyon Artık Ülkenin Sorunu Haline Geldi   Başkan Yılmaz, ayrıca söz konusu sağlık taramasının, araştırılmadan ve bilgi almadan “kalp krizi geçirdi” şeklinde verilmesine tepki de gösterdi. Yılmaz, “Aslında bu çirkin bir dezenformasyon. Bilgiyi çarpıtma yani. Sonuçta sevenlerimizi üzen, insanları gereksiz yere meşgul eden bir çarpıtma. Ancak maalesef, artık  sosyal medyada sıkça yaşanıyor bu durum. Hatta aynı sosyal medya mecralarında, sığınmacılar ile ilgili dezenformasyon ile ülke genelinde bir kaos arayışlarını bile gördük. Ben buradan tüm vatandaşlarımıza bu konuda daha sorumlu bir yaklaşım için seslenmek istiyorum. Lütfen bu tip mecralarda her okuduğunuzu doğru sanmayın” dedi.   Haber: Kamil Akyürek
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’dan asılsız habere tepki geldi. Yılmaz, Gazete Merhaba muhabiri Kamil Akyürek’e “kalp krizi geçirmedim. 3 yılda bir Rutin sağlık taraması yaptırıyorum. Hiç bir sağlık sorunum yok. Maalesef asparagas haber yapılmış” dedi.

 

 

Yılmaz, Sosyal medyadan paylaşılan ‘ Yücel Yılmaz Kalp Krizi’ paylaşımına kendisinin de oldukça şaşırdığını belirtti. Bu tip dezenformasyonun sosyal medyada sıkça rastlandığını ifade eden Yılmaz, “önce bir ara, araştır sonra yaz. Böyle bir bilgiyi doğrulamak 30 saniyelik iş. Gerçi, bu tip manipülatör haberlere maalesef artık sık rastlıyoruz. Bu aslında üzücü ve insanları gereksiz yere meşgul ediyor” dedi.

 

Daha İyi Hizmet Edebilmek İçin Düzenli Sağlık Kontrolleri Yaptırıyorum  Yılmaz, Gazete Merhaba Muhabiri Kamil Akyürek’in ” her hangi bir sağlık sorununuz var mı? Sorusuna, net bir şekilde “Çok şükür yok. Bu gün gün içinde rutin sağlık taraması için hastaneye gittim. Ben bu taramayı 3 yılda bir mutlaka yaptırıyorum. Biliyorsunuz geçen yıl böbrek taşı düşürmüştüm. Ayrıca, görevimizin başında yoğun mesai harcıyoruz. Çoğu zaman da bu yoğun mesai için uyku saatimizden çalıyoruz. Sonuçta Balıkesir halkına hizmet vermek için sağlığımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Bu taramaları da bu nedenle yaptırıyorum” dedi.

 

Dezenformasyon Artık Ülkenin Sorunu Haline Geldi

 

Başkan Yılmaz, ayrıca söz konusu sağlık taramasının, araştırılmadan ve bilgi almadan “kalp krizi geçirdi” şeklinde verilmesine tepki de gösterdi. Yılmaz, “Aslında bu çirkin bir dezenformasyon. Bilgiyi çarpıtma yani. Sonuçta sevenlerimizi üzen, insanları gereksiz yere meşgul eden bir çarpıtma. Ancak maalesef, artık  sosyal medyada sıkça yaşanıyor bu durum. Hatta aynı sosyal medya mecralarında, sığınmacılar ile ilgili dezenformasyon ile ülke genelinde bir kaos arayışlarını bile gördük. Ben buradan tüm vatandaşlarımıza bu konuda daha sorumlu bir yaklaşım için seslenmek istiyorum. Lütfen bu tip mecralarda her okuduğunuzu doğru sanmayın” dedi.

 

Haber: Kamil Akyürek

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber