BAŞKAN YENİTÜRK" SPOR YATIRIMLARI VAN'I ŞAHA KALDIRACAK"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2021 - 23:20, Güncelleme: 31.01.2021 - 23:20
 

BAŞKAN YENİTÜRK" SPOR YATIRIMLARI VAN'I ŞAHA KALDIRACAK"

Vanspor FK Başkanı Servet Yenitürk, yapılacak olan spor yatırımlarıyla beraber her branşta yeni yeteneklerin kazanılmasına ve Van'ın şaha kalkmasına vesile olacaktır " dedi. Yapılacak olan büyük yatırımlar müjdesini vermek için kente gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu" 2021 yılı Van'ın yatırım yılı olacak" açıklamalarından sonra büyük heyecan ve sevinci beraberinde getirdi. Bu müjdeli habere Bakan Kasapoğlu'na teşekkür eden Vanspor FK Başkanı Servet Yenitürk "Gerçekten de bu spor yatırımlarıyla kentimiz artık sporun her dalında mükkemmel tesislere kavuşacak. Bu sayede büyük başarılarının yanında Van saha kalkacaktır. Tüm ilçelerimize yapılacak semt sahaları nedeniyle Vanspor'umuzda nice yetenekli gençleri kazanacaktır. Vanspor camiası olarak Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu'na teşekkür ediyoruz. Yapılacak olan yatırımların tamamı önemli yatırımlardır. Bilindiği üzere mevcut stadımız önceleri yetersiz bir konumdaydı. Sayın Bakanımızın direktifleriyle stadımız tamamen yenilenmiş gerçekten de mükkemel bir hale getirilmiştir. Yaklaşık 10 bin seyirci kapasiteli olan Van Atatürk Şehir Stadımız bugün ki şartlarda talebe cevap veriyor. Stadımızın zemini belki de Türkiye'deki en iyi zeminlerden biridir. Bu stat yasağı şampiyonluklarla Van'la özdeşleşmiş bir statdır. Bu süreçte yeni bir stada çok da ihtiyaç yoktur. Olur takımımız daha üst liglere çıkarsa taraftar sayımız daha da artarsa o zaman elbette yeni bir stat yapılır. Zaten şu an pandemi süreci ve maçlarıımızı taraftarsız oynuyoruz. O açıdan Mevcut stadımız şu an her yönüyle yeterlidir. Yatırım Programında tüm ilçelerimize semt sahalarının yapılması önemli bir gelişmedir. Bizleri mutlu etmiştir. Bizim şu süreçte yeni bir stat da değil Şampiyonluğa ihtiyacımız var. Vanspor camiası olarak bu sezon hepimiz bu hedefe kilitlenmişiz. İnşallah sezon sonu kentimizi yeni bir ligle tanıştırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz" şeklinde açıklama yaptı.

Vanspor FK Başkanı Servet Yenitürk, yapılacak olan spor yatırımlarıyla beraber her branşta yeni yeteneklerin kazanılmasına ve Van'ın şaha kalkmasına vesile olacaktır " dedi.

Yapılacak olan büyük yatırımlar müjdesini vermek için kente gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu" 2021 yılı Van'ın yatırım yılı olacak" açıklamalarından sonra büyük heyecan ve sevinci beraberinde getirdi.
Bu müjdeli habere Bakan Kasapoğlu'na teşekkür eden Vanspor FK Başkanı Servet Yenitürk "Gerçekten de bu spor yatırımlarıyla kentimiz artık sporun her dalında mükkemmel tesislere kavuşacak. Bu sayede büyük başarılarının yanında Van saha kalkacaktır. Tüm ilçelerimize yapılacak semt sahaları nedeniyle Vanspor'umuzda nice yetenekli gençleri kazanacaktır.
Vanspor camiası olarak Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu'na teşekkür ediyoruz. Yapılacak olan yatırımların tamamı önemli yatırımlardır. Bilindiği üzere mevcut stadımız önceleri yetersiz bir konumdaydı. Sayın Bakanımızın direktifleriyle stadımız tamamen yenilenmiş gerçekten de mükkemel bir hale getirilmiştir. Yaklaşık 10 bin seyirci kapasiteli olan Van Atatürk Şehir Stadımız bugün ki şartlarda talebe cevap veriyor. Stadımızın zemini belki de Türkiye'deki en iyi zeminlerden biridir. Bu stat yasağı şampiyonluklarla Van'la özdeşleşmiş bir statdır.
Bu süreçte yeni bir stada çok da ihtiyaç yoktur. Olur takımımız daha üst liglere çıkarsa taraftar sayımız daha da artarsa o zaman elbette yeni bir stat yapılır. Zaten şu an pandemi süreci ve maçlarıımızı taraftarsız oynuyoruz. O açıdan Mevcut stadımız şu an her yönüyle yeterlidir. Yatırım Programında tüm ilçelerimize semt sahalarının yapılması önemli bir gelişmedir. Bizleri mutlu etmiştir. Bizim şu süreçte yeni bir stat da değil Şampiyonluğa ihtiyacımız var. Vanspor camiası olarak bu sezon hepimiz bu hedefe kilitlenmişiz. İnşallah sezon sonu kentimizi yeni bir ligle tanıştırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz" şeklinde açıklama yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber