BAŞKAN VEKİLİ ASLAN PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2021 - 21:50, Güncelleme: 27.01.2021 - 21:50
 

BAŞKAN VEKİLİ ASLAN PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, Cevdet Paşa Mahallesi’nde halk pazar esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Sorunları tespit etme, talep ve önerileri dinlemek için vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Vekiki Sinan Aslan, bu kez de Cevdet Paşa Mahallesi’nde kurulan Açık Halk Pazarı esnafını ziyaret etti. Belediye Başkan V. Aslan, Çarşamba pazarı esnafını ziyaret ederek hem hal hatır sordu, hem bol kazançlar diledi hem de istek ve şikayetleri dinledi. Aslan’a, Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleri de eşlik etti. “KÜÇÜK BİR DERDİNİZE BİLE DERMAN OLMAK BENİM İÇİN ÖNEMLİDİR” Sorunları çözmek için elbirliğiyle, yoğun şekilde çalıştıklarını ifade Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, şöyle konuştu: “Pazar esnafımızın dertlerini, sıkıntılarını yerinde dinliyoruz. Amacım esnaflarımızla buluşarak bütün sıkıntıları, talepleri yerinde görmek. Buradaki bazı esnaf arkadaşlar kapalı pazar istiyor. Bunları konuşalım, nereye kapalı pazar yapabiliriz? Kapalı pazar yeri yaptığımız da bu alanı doldurabilecek miyiz? Küçük bir derdinize bile derman olmak benim için önemlidir.”


İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, Cevdet Paşa Mahallesi’nde halk pazar esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.
Sorunları tespit etme, talep ve önerileri dinlemek için vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Vekiki Sinan Aslan, bu kez de Cevdet Paşa Mahallesi’nde kurulan Açık Halk Pazarı esnafını ziyaret etti. Belediye Başkan V. Aslan, Çarşamba pazarı esnafını ziyaret ederek hem hal hatır sordu, hem bol kazançlar diledi hem de istek ve şikayetleri dinledi.

Aslan’a, Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleri de eşlik etti.
“KÜÇÜK BİR DERDİNİZE BİLE DERMAN OLMAK BENİM İÇİN ÖNEMLİDİR”
Sorunları çözmek için elbirliğiyle, yoğun şekilde çalıştıklarını ifade Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, şöyle konuştu: “Pazar esnafımızın dertlerini, sıkıntılarını yerinde dinliyoruz. Amacım esnaflarımızla buluşarak bütün sıkıntıları, talepleri yerinde görmek. Buradaki bazı esnaf arkadaşlar kapalı pazar istiyor. Bunları konuşalım, nereye kapalı pazar yapabiliriz? Kapalı pazar yeri yaptığımız da bu alanı doldurabilecek miyiz? Küçük bir derdinize bile derman olmak benim için önemlidir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber