BAŞKAN VEKİLİ ASLAN" EMEKÇİNİN, ESNAFIN YANINDAYIM"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2021 - 19:46, Güncelleme: 22.03.2021 - 19:46
 

BAŞKAN VEKİLİ ASLAN" EMEKÇİNİN, ESNAFIN YANINDAYIM"

Van’ın merkez İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, ilçe genelinde esnaf buluşmaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında, esnafın ve vatandaşların görüş, öneri ve sorunlarını dinleyen Başkan Vekili Aslan'a buluşmada belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Esnaflar, caddenin baştan başa prestij cadde olarak düzenlenmesini, araç park probleminin çözülmesini, ışıklandırma sorunun giderilmesini, alt yapı problemlerinin çözülmesini ve cadde ortasındaki elektrik direkleri ile panolarına bir çözüm bulunmasını istedi.“NİTELİKLİ HİZMET SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”İpekyolu ilçesinin daha güzel olması için, sorunları yerinde tespit edebilmek adına esnafları dinlediklerini belirten Başkan V. Aslan, “Amacım şehre bir şeyler kazandırabilmektir. Burada insanların rahat edebileceği nitelikli alt yapı hizmeti sunmak için çalışıyoruz. İş sezonu başladığında caddemiz şehrimize, size yakışır hale getirilecek. Sizde üzerinize düşeni yapın. Bu caddemizi de Cumhuriyet, Maraş Caddesi gibi prestij bir cadde haline getireceğiz. Burada bizimle ilgili olan problemleri not alıyoruz ve harekete geçiyoruz. Ama VASKİ, VEDAŞ gibi kurumlarla ilgili olan, bizimle ilgili olmayan problemleri de yetkililere iletiyoruz. Özellikle esnaflarımız kaldırım işgaline dikkat etsinler. Ben burada kamunun, engelli vatandaşların hakkını korumak zorundayım. Ben emekçinin, esnafın yanındayım.” dedi.“ESNAFLARA ÇALIŞMALARLA İLGİLİ SUNUM YAPILDIİpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Aslan, daha sonra bir grup esnafla çay evinde bir araya geldi. Prestij sokak çalışmalarının yapılacağı sokak ile ilgili esnaflar sunum yoluyla bilgilendirildi. Başkan V. Aslan yapılan proje ve çalışmalarda esnafların fikirlerini önemsediklerini ifade etti.“BAŞKAN V. ASLAN’A TEŞEKKÜREsnaflar da, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan V. Sinan Aslan’a teşekkür etti.


Van’ın merkez İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, ilçe genelinde esnaf buluşmaları gerçekleştirmeye devam ediyor.


Ziyaretler kapsamında, esnafın ve vatandaşların görüş, öneri ve sorunlarını dinleyen Başkan Vekili Aslan'a buluşmada belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Esnaflar, caddenin baştan başa prestij cadde olarak düzenlenmesini, araç park probleminin çözülmesini, ışıklandırma sorunun giderilmesini, alt yapı problemlerinin çözülmesini ve cadde ortasındaki elektrik direkleri ile panolarına bir çözüm bulunmasını istedi.
“NİTELİKLİ HİZMET SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
İpekyolu ilçesinin daha güzel olması için, sorunları yerinde tespit edebilmek adına esnafları dinlediklerini belirten Başkan V. Aslan, “Amacım şehre bir şeyler kazandırabilmektir. Burada insanların rahat edebileceği nitelikli alt yapı hizmeti sunmak için çalışıyoruz. İş sezonu başladığında caddemiz şehrimize, size yakışır hale getirilecek. Sizde üzerinize düşeni yapın. Bu caddemizi de Cumhuriyet, Maraş Caddesi gibi prestij bir cadde haline getireceğiz. Burada bizimle ilgili olan problemleri not alıyoruz ve harekete geçiyoruz. Ama VASKİ, VEDAŞ gibi kurumlarla ilgili olan, bizimle ilgili olmayan problemleri de yetkililere iletiyoruz. Özellikle esnaflarımız kaldırım işgaline dikkat etsinler. Ben burada kamunun, engelli vatandaşların hakkını korumak zorundayım. Ben emekçinin, esnafın yanındayım.” dedi.
“ESNAFLARA ÇALIŞMALARLA İLGİLİ SUNUM YAPILDI
İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Aslan, daha sonra bir grup esnafla çay evinde bir araya geldi. Prestij sokak çalışmalarının yapılacağı sokak ile ilgili esnaflar sunum yoluyla bilgilendirildi. Başkan V. Aslan yapılan proje ve çalışmalarda esnafların fikirlerini önemsediklerini ifade etti.
“BAŞKAN V. ASLAN’A TEŞEKKÜR
Esnaflar da, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan V. Sinan Aslan’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber