BAŞKAN V. AYDIN’DAN ERÇEK MAHALLESİ’NE ZİYARET

Siyaset 27.07.2022 - 12:52, Güncelleme: 27.07.2022 - 12:52
 

BAŞKAN V. AYDIN’DAN ERÇEK MAHALLESİ’NE ZİYARET

BAŞKAN V. AYDIN’DAN ERÇEK MAHALLESİ’NE ZİYARET

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, İpekyolu’nun Erçek Mahallesi’ni ziyaret ederek, bir dizi incelemelerde bulundu. İlçede sık sık mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Başkan V. Aydın, merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahalle ziyaretlerini de sürdürüyor.  Bu kapsamda Erçek Mahallesi’nde belediyenin yürütmüş olduğu faaliyetleri yerinde inceleyen Aydın, çocuklarla yakından ilgilenerek hizmetten memnun kalıp kalmadıklarını sordu. Her zaman vatandaş odaklı çalışmalara ağırlık veren Başkan V. Aydın, Erçek Mahallesi’ndeki vatandaşlarla da bir araya gelerek talep, öneri, istek ve şikayetleri dinledi. Aydın daha sonra Erçek Sahil Bandında, kısa süre önce yenilenen konseptiyle hizmet veren Erçek Sahil Kafe’de incelemelerde bulundu. Mahalle ziyaretlerinde Başkan V. Aydın’a Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri de eşlik etti.
BAŞKAN V. AYDIN’DAN ERÇEK MAHALLESİ’NE ZİYARET


İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, İpekyolu’nun Erçek Mahallesi’ni ziyaret ederek, bir dizi incelemelerde bulundu.
İlçede sık sık mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Başkan V. Aydın, merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahalle ziyaretlerini de sürdürüyor. 
Bu kapsamda Erçek Mahallesi’nde belediyenin yürütmüş olduğu faaliyetleri yerinde inceleyen Aydın, çocuklarla yakından ilgilenerek hizmetten memnun kalıp kalmadıklarını sordu.
Her zaman vatandaş odaklı çalışmalara ağırlık veren Başkan V. Aydın, Erçek Mahallesi’ndeki vatandaşlarla da bir araya gelerek talep, öneri, istek ve şikayetleri dinledi.
Aydın daha sonra Erçek Sahil Bandında, kısa süre önce yenilenen konseptiyle hizmet veren Erçek Sahil Kafe’de incelemelerde bulundu.
Mahalle ziyaretlerinde Başkan V. Aydın’a Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri de eşlik etti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber