Başkan Taşdemir Diyanete Seslendi: İmamlara Sahip Çıkın

Gündem 29.07.2022 - 17:17, Güncelleme: 29.07.2022 - 17:17
 

Başkan Taşdemir Diyanete Seslendi: İmamlara Sahip Çıkın

Vatansever Gençler Derneği Başkanı Veysel Taşdemir, imamlar üzerinde islamiyete ciddi bir saldırı olduğunu söylerek Diyanet İşleri Başkanlığı bu saldırılara sessiz kalmamalıdır" dedi.

Vatansever Gençler Derneği Başkanı Veysel Taşdemir, imamlar üzerinde islamiyete ciddi bir saldırı olduğunu söylerek Diyanet İşleri Başkanlığı bu saldırılara sessiz kalmamalıdır" dedi. Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı imamlardan Halik Konakçı yaptığı bir vaizde helal ve haramın birbirinden ayırt edilmesini dikkat çektikten sonra başta CHP olmak üzere birçok kesim tarafından sosyal medya üzerinde adeta linç girişiminde bulundular.  Konu ile ilgili net açıklamalarda bulunan Vatansever Gençler Derneği Başkanı Veysel Taşdemir" Ülkede faaliyet gösteren diğer meslek guruplarının mensupları kendi meslektaşlarına yapılan saldırlar karşısında direkt olarak reaksiyon gösteriyor, yek vücut olup ülke çapında ses getiren eylemler gerçekleştirip istediklerini alıyor sizler bunu niye yapmıyorsunuz" diyerek Diyanet İşleri Başkanlığını imamlara sahip çıkarak, herkese haddini bildirmesni istedi. Başkan Taşdemir açıklamalarının devamında"Gün geçmiyor ki bünyenizde görev alan meslektaşlarınıza ve kurumunuza saldırı olmasın , yapılan bu çirkin saldırılara refleks gösterip somut adımlar niye atmıyorsunuz.  Örneğin yakın zamanda menfur bir saldırı da hayatını kaybeden doktor için (Allah Rahmet eylesin) tüm sağlık camiası ayaklandı iş yavaşlatma istifa basın açıklaması vs tepkileri neticesinde seslerini duyurma başarısı gösterdiler.  Görevi Allah'ın emir ve yasaklarını anlatmak olan sizlerin almış olduğunuz mesuliyet diğer meslek guruplarının almış olduğu mesuliyetin çok mu altındadır da korkuyor meslektaşınıza sahip çıkmıyorsunuz.  Halil Konakçı hoca Hâkk'ı , hakikatı söyledi de bu yüzden mi sus pus oldunuz.  Allah Resulü SAV emaneti olan minberin savunucuları olan sizler Hakk'ı korkusuzca dile getiremeyecek sizlere saldıranlara islâm hukuku çerçevesinde had bildiremeyecekse derhal istifa etsin.  "ONLARIN CENAZE NAMAZI BİLE KILINMASIN" Mal varlığını harama bulaşarak elde ettiğini itiraf eden siyasi bir partinin çaycısı iken şuan milyonlarca liralık servet sahibi olan Gürsel Tekin'in ve onunla aynı istikamet üzere olup Halil Konakçı hocayı sindirmeye çalışıp hakaretler savuran suç duyurusunda bulunan kim varsa tespit etmeli cenaze namazlarını kıldırmayacağınıza dair karar almalısınız.  Alacağınız bu kararı gerek bağlı bulunduğunuz kurum gerek sendikalarınız üzerinden Türkiye'de bulunan tüm meslektaşlarınıza kanun gibi uygulamalarını belirtmelisiniz.  Aksi takdirde size emanet edilen bu kutsal meslek İslâm düşmanlarının saldırılarına karşı koyamayacak itibarı sizlerin basiretsizliği yüzünden ayaklar altına alınacaktır.  Vatansever Gençler Derneği olarak bizler İslâm dinin yılmaz savunucuları olmaya devam edecek sizlerin alacağı bu yönde kararlar ile her daim yanınızda olacağız.  Kürsünün aslanlarını bataklık yılanlarına boğdurmayacak İslâm dininin tüm kutsallarına hep birlikte sahip çıkacağız" açıklamalarında bulundu.
Vatansever Gençler Derneği Başkanı Veysel Taşdemir, imamlar üzerinde islamiyete ciddi bir saldırı olduğunu söylerek Diyanet İşleri Başkanlığı bu saldırılara sessiz kalmamalıdır" dedi.

Vatansever Gençler Derneği Başkanı Veysel Taşdemir, imamlar üzerinde islamiyete ciddi bir saldırı olduğunu söylerek Diyanet İşleri Başkanlığı bu saldırılara sessiz kalmamalıdır" dedi.


Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı imamlardan Halik Konakçı yaptığı bir vaizde helal ve haramın birbirinden ayırt edilmesini dikkat çektikten sonra başta CHP olmak üzere birçok kesim tarafından sosyal medya üzerinde adeta linç girişiminde bulundular. 


Konu ile ilgili net açıklamalarda bulunan Vatansever Gençler Derneği Başkanı Veysel Taşdemir" Ülkede faaliyet gösteren diğer meslek guruplarının mensupları kendi meslektaşlarına yapılan saldırlar karşısında direkt olarak reaksiyon gösteriyor, yek vücut olup ülke çapında ses getiren eylemler gerçekleştirip istediklerini alıyor sizler bunu niye yapmıyorsunuz" diyerek Diyanet İşleri Başkanlığını imamlara sahip çıkarak, herkese haddini bildirmesni istedi.
Başkan Taşdemir açıklamalarının devamında"Gün geçmiyor ki bünyenizde görev alan meslektaşlarınıza ve kurumunuza saldırı olmasın , yapılan bu çirkin saldırılara refleks gösterip somut adımlar niye atmıyorsunuz. 
Örneğin yakın zamanda menfur bir saldırı da hayatını kaybeden doktor için (Allah Rahmet eylesin) tüm sağlık camiası ayaklandı iş yavaşlatma istifa basın açıklaması vs tepkileri neticesinde seslerini duyurma başarısı gösterdiler. 
Görevi Allah'ın emir ve yasaklarını anlatmak olan sizlerin almış olduğunuz mesuliyet diğer meslek guruplarının almış olduğu mesuliyetin çok mu altındadır da korkuyor meslektaşınıza sahip çıkmıyorsunuz. 
Halil Konakçı hoca Hâkk'ı , hakikatı söyledi de bu yüzden mi sus pus oldunuz. 
Allah Resulü SAV emaneti olan minberin savunucuları olan sizler Hakk'ı korkusuzca dile getiremeyecek sizlere saldıranlara islâm hukuku çerçevesinde had bildiremeyecekse derhal istifa etsin. 


"ONLARIN CENAZE NAMAZI BİLE KILINMASIN"


Mal varlığını harama bulaşarak elde ettiğini itiraf eden siyasi bir partinin çaycısı iken şuan milyonlarca liralık servet sahibi olan Gürsel Tekin'in ve onunla aynı istikamet üzere olup Halil Konakçı hocayı sindirmeye çalışıp hakaretler savuran suç duyurusunda bulunan kim varsa tespit etmeli cenaze namazlarını kıldırmayacağınıza dair karar almalısınız. 
Alacağınız bu kararı gerek bağlı bulunduğunuz kurum gerek sendikalarınız üzerinden Türkiye'de bulunan tüm meslektaşlarınıza kanun gibi uygulamalarını belirtmelisiniz. 
Aksi takdirde size emanet edilen bu kutsal meslek İslâm düşmanlarının saldırılarına karşı koyamayacak itibarı sizlerin basiretsizliği yüzünden ayaklar altına alınacaktır. 


Vatansever Gençler Derneği olarak bizler İslâm dinin yılmaz savunucuları olmaya devam edecek sizlerin alacağı bu yönde kararlar ile her daim yanınızda olacağız. 
Kürsünün aslanlarını bataklık yılanlarına boğdurmayacak İslâm dininin tüm kutsallarına hep birlikte sahip çıkacağız" açıklamalarında bulundu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Kemal taşdemir
(29.07.2022 22:37 - #169)
Kıymetli veysel taşdemir başkanım Çok güzel duygularla çok doğru sözlerle dile getirmiştir bir çok şeyi kendisine çok teşekkür ederiz Gönlümüze tercüman olmuştur Yayında emeği geçen bütün arkadaşlara da teşekkür ediyoruz
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber